2010-07-24, 22:55
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
Cytat:
Napisane przez lola cool
Cześć dziewczęta! Od poniedziałku zaczynam "dukac" ;] i chociaz "nic nie zaczyna się od poniedziałków" to ja zacznę i skończę sukcesem! A CO?! dla siebie to robie. żeby wreszcie czuć, ze żyję! Nie ukrywam, że nakręciłam sie dzięki temu forum[JESTEŚCIE ŚWIETNE!], chociaż znam 3 osoby, ktore tej diecie zawdzięczają świetne sylwetki nigdy nie moglam sie za to zabra. robilam podchody juz 3 razy. ale teraz będzie inaczej, we wrzesniu na planowanych wakacjach nei bede wstydzic się swojej sylwetki na ciepłej południowej plaży. taaaak! 
|
Witamy Cię więc u nas 
A co do poniedziałków to mit jest. Ja zaczęłam w poniedziałek właśnie i jak dotąd ubyło mnie ponad 6 kilo 
Tak więc nie przejmuj się tylko dawaj chodź tu do nas w poniedział, tylko najpierw się uświadom w pierwszym poście cobyś nie zabiła naszych weteranek najbardziej podstawowymi pytaniami 
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------
No więc tak. Ja chyba włąśnie swój jutrzejszy spadeczek posłałam w diabły. Właśnie pochłonęłam dwie (choć małe, ale jednak) kanapki z dukanowego chlebka posmarowane cienko (ale jednak) majonezem light, który nie jest tak light jak by to było wskazane z wędlinką chudziutką drobiową i pomidorem. No głodna się zrobiłam, no...
I co teraz? Wstanę rano i wzrościk? No cóż, opowiem Wam o tym rano...
A tym czasem oddukowuję się.
Dobranoc siostry
Edytowane przez Agnese69
Czas edycji: 2010-07-24 o 22:57
|
|
|