Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-25, 21:18   #899
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
U Was jest od 23? łoooo matko to rzeczywiście nie bardzo się opłaca, w chodząca tak późno w nocy pralka i zmywarka mogą przeszkadzać, to u nas jest od 18, akurat jak z pracy wracamy i w weekendy, więc nam bardzo pasuje.
u nas jest od 22 do 6 rano i od 13-15 (o ile ktoś jest w domu i to włączy )/ Jesli bym miała od 18 to by było super. A tak, beznadzieja. I na dodatek tesciowa nie chce się zgodzić by ciepła woda była włączona w innych godzinach. I jak tu żyć komfortowo??

Neska a sprawdzałaś czy to napewno było bez Vat, bo wiesz jak oni robią?? Podwyższają cenę, opuszczają vat i wychodzi na o samo

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

kochana... ja już pierwsze siwe miałam w wieku 20 lat
Ale mam to genetycznie, bo mój ojciec szybko zesiwiał
ja jeszcze wcześniej

Żabciu super mieliście z tą rocznicą. Świetna sprawa. Masz zdjęcia??

Kliwia ubranka spoko Myslę , ze na upartego cos by się z nich dało wybrać, chyba że materiał jest do kitu. Ale na szczęscie są tez wsród nch dobre, wiec spoko. I tak dzieciaczek szybko zacznie rosnąc.

Rosi co za akcja z tym kotem Nam kiedyś przebiegł na autostradzie w niemczech czarny kot drogę. Nawet nie muszę wspominac z jaką prędkoscią mój mąż rajdowiec wtedy jechał

Aguś pytałam się męża i my mamy i OC i AC. Ale cały pakiet za rok kosztuje nas ok 1200 zł. (ale wzięlismy do tego tatę i mamy dlatego na to zniżkę za bezszkodową jazdę chyba 60% czy jakoś tak)

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora