|
Re: Jak odzyskac miłość i czy warto jeszcze walczyć?
Ona prosiła mnie o to abym zostali przyjaciółmi! Zresztą juz kiedys rozmawialismy o tym ze jak nam sie nie ulozy to
i tak bedziemy sie widywac i traktowac sie jak kumpli!
Chetnie bym sie z nia teraz spotkal,ale ona powiedziala ze
narazie zdania nie zmieni,moze kiedys,za miesiac,moze za rok ale nie teraz.Ona za pare dni wyjezdza do swojej babci
na 3 tyg.i moze lepiej dac jej ten czas na to aby sobie to przemyslala? Ale z drugiej strony moze jak juz wroci to bedzie po wszystkim i nic sie nie da zrobic?
Wiem tylko to ze duzego pola manewru narazie nie mam bo skoro ona jest narazie taka pewna swojej decyzji, to kazda proba spotkania sie z nia w tym momencie odbierana bedzie przez nia jako proba wplyniecia na jej decyzje! Wiec boje sie ze Ja jeszcze gorzej do siebie nastawie!
I co tu robic?
Ela napisał(a):
> Postraj się moze, alby nawiązała sie między wami przyjaźń, takie zwykłe kumpelstwo. Pokazuj jej drobnymi gestami, ze jestes inny. Moze zdobędziesz jej zaufanie, a znajomość przerodzi się w cos wiekszego.
> Zadzwon, umów sie z nia na kino, nie żądaj od niej oddania tylko tobie niech sie spotyka z innymi zanajomymi, nie przywłaszaczaj jej sobie.A powoli sie moze ułozy...
> No chyba że tak podpadłes ..........
|