Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-26, 19:38   #1036
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
witam po wekendzie

witaj spowrotem z nami, w końcu się odezwałaś, często sie zastanawiałam co u ciebie i czemu nic nie piszesz. Fajnie, ze remont tak wam poszedł do przodu, pokaż nam zdjecia jak wyszła kucchnia, łazienka i pokój. Wiem co to znaczy wieczny remont bo też od 3 tygodni to przeżywał, wszędzie bałagan, kurz, ale u ważne, ze na swoim

super, że dzidzia już widoczna, fajna kropeczka z niej

fajnie, ze się dobrze bawiliście, też bym sobie poszła na jakieś wesele ale jak na złośc teraz nikt się nie się chajta od nas

nic nawet nie mów o pogodzie bo w domu nie mam termometru, wyszło rano słoneczko więc ubrałam sie jak na lato do pracy, a tu zimno i deszcz leje

zdjecie super, ładnie razem wyglądacie, przystojniak z trojego R.

fajnie wasze mieszkanko sie prezentuje, łazienka ładna, przedpokój widac że zrobiony po nowoczesnemu, tylko okno w kuchni chyba starte nie?

ubranka śmieszne, faktycznie przedpotopowe

żabcia fajnie, ze rejs sie udał

a ja do 18 w pracy ale mi sie niechce. Ale udało mi sie kupić część do pralki, bo nam sie zepsuła i mam nadzieję, ze uda sie mojemu mężowi ja wymienić, bo nazbierało się nam trochę prania
tak ale je wymienimy jeszcze stare jest w pokoju małym nowe jest tylko w dużym pokoju, małe odświeżenie i będzie ok tylko rolet nie umiem nigdzie znaleźć na moje okna w dużym pokoju chyba na wymiar zostanie mi zrobić

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Hej!

Goldi, fajny projekt. Ja bym jeszcze tylko zaproponowała lodówkę od strony okna, bo może Ci zabrać trochę światła a przy oknie bedzię tak proporcjonalnie do słupka naprzeciw

Fotka the best!!

Niezła sumka za kuchnię ale jaka piękna będzie

U Liszowskiej podoba mi się tylko głowa

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora