Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-27, 10:21   #2741
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cześć

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Idz idz zrób obiadek p.mężusiowi. A wiesz,że tez o tym pomyślalam ty to jednak faktycznie jak ma siostra Tylko nie pisz że robisz naleśniki na obiad -ja mam taki zamiar Nawet myslałam,by zrobić mu niespodzianke,usmażyć i zanieśc mu cieplutkie do pracy ale niewiem o której dokladnie ma przerwe
Mój TŻ nie przepada za naleśnikami Lubi tylko takie "pizzowe" - nie na słodko i z wędliną, żółtym serem i innymi dodatkami.

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
a dziekuje juz mi troche lepiej, tzn nie mdli mnie tak czesto,
wypoczelismy ja to teraz do porodu mam wypoczynek bo wlasnie jestem na zwolnieniu
No to super, że już się lepiej czujesz

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Witam wszystkich! Oto moja relacja przekopiowana z watku PM Kielce. Sorry ale drugi raz pisac mi sie nie chcialo
Ale miałaś przygodę z tą fryzjerką Dobrze, że wszystko się jednak udało

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
agawoo wg mnie winko na stole powinno być, mało kto podchodził do tego stołu, u nas było normalnie na stołach, zresztą piwszy raz cos takiego widziałam, że winko oddzielnie
U nas też będzie oddzielnie, bo stoliki okrągłe i nie ma na nich miejsca, żeby wszystko powystawiać. Na osobnym stoliku będzie też kawa i herbata w termosach, żeby goście mogli sobie sami nalewać (byliśmy na weselu, gdzie to było tak rozwiązane i goście byli bardzo zadowoleni). Wiadomo, że jak ktoś będzie chciał sypaną kawę, albo jakaś babcia/ciocia poprosi o herbatę, to kelnerzy też przyniosą do stolika. W ogóle to nas miło na sali wczoraj zaskoczyli, bo nam wykreślili z aneksu do umowy punkt, który mówił o tym, że za każdą kawę i herbatę będziemy musieli dopłacić Poza tym ustaliliśmy menu i dołożyli nam dania z nowego droższego menu po starej cenie
Śniadanie będziemy mieć w szwedzkim stole.
Ustawienie stołów, które wymyśliłam jest ok, ale muszę je odwrócić o 90*. W piątek dowieziemy wydrukowane tablo.

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Byłam na próbnej fryzurce i makijażu. Jestem po prostu zachwycona!!! Jestem pewna, że K. padnie Pani pieknei wymodelowała mi twarz. Fryzura z przodu wyszła bombowo Nie mam zdjeć na tym komputerze ale postaram sie wkleić w najbliższym czasie.

Unijna Ja tez jestem "unijna" chociaż babcie uważaja że chuda. Już wiem co im będę odpowiadać

Martolka zapodaj link
No to czekamy z niecierpliwością na fotki
Fajnie, że Ci podsunęłam tekst
http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-...namsku/1221320

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Nasze przygotowania wchodzą w decydującą fazę. Mam nadzieję, że pójdą szybko i sprawnie, bo wesele już za... 11 dni
A ja się właśnie ostatnio zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz
Przeraża mnie te 11 dni. Już od 3 dni prawie nic nie jem, bo mam żołądek ściśnięty

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
to super, że jesteś zadowolona mój tż pewnie mi powie : a po co żeś sie tak wysmarowała na twarzy?

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
W sobotę na imieninowym grillu był mój kuzyn, a zarazem mój świadek. Jego żona mi na ucho szeptała, że M. jst przejęty swoją rolą, a jeszcze ktoś mu nawkręcał, że przecież będzie miał mnóstwo obowiązków, takich zgodnie z tradycją, m.in. że będzie musiał wszystkie babeczki obtańczyć itp.
Fajnie, że się świadek przejął rolą. U mnie świadkowa się spisuje super, bardzo się interesuje co i jak. Za to świadek kompletnie ma wszystko gdzieś. Interesuje go tylko chlanie na kawalerskim, a jak go poprosiliśmy, żeby pozawoził z nami soki i wódkę w piątek na salę, to stwierdził, że nie może bo ma dentystę Ja rozumiem, że z UK przyjeżdża dopiero w środę i z innymi rzeczami nam nie pomoże, no ale żeby nie znaleźć 2 godzin na zawiezienie wszystkiego na salę Przecież nie będzie u dentysty cały dzień siedział No ale w nosie to mam - poprosiliśmy mojego tatę o pomoc i się zgodził bez problemu.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Wczoraj byliśmy też w kwiaciarni ustalić ostatecznie dekorację do kościoła i się okazało, że jednak będzie bez malinowych dodatków, tylko różne odcienie bieli i kremu z zielonymi akcentami. Jak ja coś takiego zaproponowałam to facet tej durnej laski się rzucał, że będzie komunijnie. Ale jak kwiaciarka to zaproponowała, to się zgodzili, a ja im na to "I co? teraz nie będzie komunijnie?" Miny im zrzedły, ale musieli przytaknąć. Wpłaciliśmy tylko zaliczkę i poprosiliśmy o potwierdzenie na piśmie, że będą ściągnięte te materiały z co drugiej ławki, usunięta połowa podgrzewaczy i zabrane gromnice na stojakch sprzed pierwszych ławek. Oczywiście laska się zaczęła rzucać, że równie dobrze my powinniśmy napisać oświadczenie, że wpłacimy resztę pieniędzy. A ja im na to, że normalnie jak się wpłaca zaliczkę, to się spisuje umowę i tam nie jest napisane, że się deklarujesz wpłacić resztę kasy, bo to jest oczywiste i że my to zaświadczenie chcemy w ramach umowy, to się zamknęła kretynka Jak wyszliśmy to pozostałe pary stwierdziły, że dobrze zrobiliśmy prosząc o to zaświadczenie

A na koniec pojechaliśmy zamówić tort z tej cukierni:
http://tydda.pl/
zamówiliśmy samki: czarny las, rajski sad i zeus
3 piętra na stelażu każde wykończone białym kremem śmietanowym na gładko i na tym różowa (fuksjowa) wstążka jadalna dookoła i na każdym piętrze różowe kwiatki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora