|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cześć 
Cytat:
Napisane przez madmuazelle
Idz idz zrób obiadek p.mężusiowi.  A wiesz,że tez o tym pomyślalam ty to jednak faktycznie jak ma siostra  Tylko nie pisz że robisz naleśniki na obiad  -ja mam taki zamiar  Nawet myslałam,by zrobić mu niespodzianke,usmażyć i zanieśc mu cieplutkie do pracy ale niewiem o której dokladnie ma przerwe 
|
Mój TŻ nie przepada za naleśnikami Lubi tylko takie "pizzowe" - nie na słodko i z wędliną, żółtym serem i innymi dodatkami.
Cytat:
Napisane przez metkaa
a dziekuje juz mi troche lepiej, tzn nie mdli mnie tak czesto,
wypoczelismy  ja to teraz do porodu mam wypoczynek bo wlasnie jestem na zwolnieniu
|
No to super, że już się lepiej czujesz 
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------
Cytat:
Napisane przez sjoanna
Witam wszystkich! Oto moja relacja przekopiowana z watku PM Kielce. Sorry ale drugi raz pisac mi sie nie chcialo
|
Ale miałaś przygodę z tą fryzjerką Dobrze, że wszystko się jednak udało 
Cytat:
Napisane przez gospella
agawoo wg mnie winko na stole powinno być, mało kto podchodził do tego stołu, u nas było normalnie na stołach, zresztą piwszy raz cos takiego widziałam, że winko oddzielnie
|
U nas też będzie oddzielnie, bo stoliki okrągłe i nie ma na nich miejsca, żeby wszystko powystawiać. Na osobnym stoliku będzie też kawa i herbata w termosach, żeby goście mogli sobie sami nalewać (byliśmy na weselu, gdzie to było tak rozwiązane i goście byli bardzo zadowoleni). Wiadomo, że jak ktoś będzie chciał sypaną kawę, albo jakaś babcia/ciocia poprosi o herbatę, to kelnerzy też przyniosą do stolika. W ogóle to nas miło na sali wczoraj zaskoczyli, bo nam wykreślili z aneksu do umowy punkt, który mówił o tym, że za każdą kawę i herbatę będziemy musieli dopłacić Poza tym ustaliliśmy menu i dołożyli nam dania z nowego droższego menu po starej cenie 
Śniadanie będziemy mieć w szwedzkim stole.
Ustawienie stołów, które wymyśliłam jest ok, ale muszę je odwrócić o 90*. W piątek dowieziemy wydrukowane tablo.
Cytat:
Napisane przez mmmmmm
Byłam na próbnej fryzurce i makijażu. Jestem po prostu zachwycona!!!  Jestem pewna, że K. padnie  Pani pieknei wymodelowała mi twarz. Fryzura z przodu wyszła bombowo  Nie mam zdjeć na tym komputerze ale postaram sie wkleić w najbliższym czasie.
Unijna  Ja tez jestem "unijna" chociaż babcie uważaja że chuda. Już wiem co im będę odpowiadać
Martolka zapodaj link 
|
No to czekamy z niecierpliwością na fotki 
Fajnie, że Ci podsunęłam tekst 
http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-...namsku/1221320
---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------
Cytat:
Napisane przez aniolekKB
Nasze przygotowania wchodzą w decydującą fazę. Mam nadzieję, że pójdą szybko i sprawnie, bo wesele już za... 11 dni 
|
A ja się właśnie ostatnio zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz 
Przeraża mnie te 11 dni. Już od 3 dni prawie nic nie jem, bo mam żołądek ściśnięty 
Cytat:
Napisane przez acelinka
to super, że jesteś zadowolona  mój tż pewnie mi powie : a po co żeś sie tak wysmarowała na twarzy?  
|

Cytat:
Napisane przez asiulek1705
W sobotę na imieninowym grillu był mój kuzyn, a zarazem mój świadek. Jego żona mi na ucho szeptała, że M. jst przejęty swoją rolą, a jeszcze ktoś mu nawkręcał, że przecież będzie miał mnóstwo obowiązków, takich zgodnie z tradycją, m.in. że będzie musiał wszystkie babeczki obtańczyć itp.
|
Fajnie, że się świadek przejął rolą. U mnie świadkowa się spisuje super, bardzo się interesuje co i jak. Za to świadek kompletnie ma wszystko gdzieś. Interesuje go tylko chlanie na kawalerskim, a jak go poprosiliśmy, żeby pozawoził z nami soki i wódkę w piątek na salę, to stwierdził, że nie może bo ma dentystę Ja rozumiem, że z UK przyjeżdża dopiero w środę i z innymi rzeczami nam nie pomoże, no ale żeby nie znaleźć 2 godzin na zawiezienie wszystkiego na salę Przecież nie będzie u dentysty cały dzień siedział No ale w nosie to mam - poprosiliśmy mojego tatę o pomoc i się zgodził bez problemu.
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------
Wczoraj byliśmy też w kwiaciarni ustalić ostatecznie dekorację do kościoła i się okazało, że jednak będzie bez malinowych dodatków, tylko różne odcienie bieli i kremu z zielonymi akcentami. Jak ja coś takiego zaproponowałam to facet tej durnej laski się rzucał, że będzie komunijnie. Ale jak kwiaciarka to zaproponowała, to się zgodzili, a ja im na to "I co? teraz nie będzie komunijnie?" Miny im zrzedły, ale musieli przytaknąć. Wpłaciliśmy tylko zaliczkę i poprosiliśmy o potwierdzenie na piśmie, że będą ściągnięte te materiały z co drugiej ławki, usunięta połowa podgrzewaczy i zabrane gromnice na stojakch sprzed pierwszych ławek. Oczywiście laska się zaczęła rzucać, że równie dobrze my powinniśmy napisać oświadczenie, że wpłacimy resztę pieniędzy. A ja im na to, że normalnie jak się wpłaca zaliczkę, to się spisuje umowę i tam nie jest napisane, że się deklarujesz wpłacić resztę kasy, bo to jest oczywiste i że my to zaświadczenie chcemy w ramach umowy, to się zamknęła kretynka Jak wyszliśmy to pozostałe pary stwierdziły, że dobrze zrobiliśmy prosząc o to zaświadczenie 
A na koniec pojechaliśmy zamówić tort z tej cukierni:
http://tydda.pl/
zamówiliśmy samki: czarny las, rajski sad i zeus 
3 piętra na stelażu każde wykończone białym kremem śmietanowym na gładko i na tym różowa (fuksjowa) wstążka jadalna dookoła i na każdym piętrze różowe kwiatki
|