Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapychające składniki w kosmetykach
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-17, 04:06   #281
Aga Ka
Raczkowanie

Dot.: "Zapychające" składniki w kosmetykach

Witam jestem nowa . Ja także zainteresowałam się składami chemicznymi kosmetyków [mam problemy ze skórą ] . widzę że znacie się na rzeczy ,więc od razu mam pytanko co sądzicie o tym składzie ? Aqua,Cocamidopropyl Betaine, Coco -Glucoside, Disodium Ricinoleamido MEA-Sulfosuccinate, Triethanolamine , Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-60 Maracuja Glycerides, Acrylates/C10-C30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycerin ,propylene glycol , benzyl alcohol, Morinda Citrifolia Fruit Extract, Methylparaben, Methylchloroisothiazolino ne , methylisothiazolinone, parfum , Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, linalool , buthylphenyl methylpropional , hexyl cinnamal , alpha -Isomethyl Ionone. to jest jedwabiście kremowy żel do mycia twarzy eris , lirene dermoprogram ,beauty care. dodam że mam cerę wrażliwą trądzikową .czy on mi nie zaszkodzi? próbowałam sama rozszyfrować skład ale wielu składników wogóle nie mogłam znależć ,będę wdzięczna za odpowiedz pozdrowionka [acha ten żel niby jest do cery wrażliwej]
Aga Ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując