Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymianka wakacyjna: AFRYKA DZIKA, SŁONECZNA IBIZA
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-27, 11:20   #346
angellek89
Raczkowanie

Dot.: Wymianka wakacyjna: AFRYKA DZIKA, SŁONECZNA IBIZA

No, widzę, że większość z Was już prezenty wysłała, kilka śliczności też już trafiło w ręce wylosowanek Muszę przysiąść i uzupełnić to wszystko w pierwszym poście, a takie lenistwo mnie wzięło, że brak słów. Od kiedy wróciłam jakoś nie mogłam się zebrać, żeby na dłużej usiąść do komputera.

Mousedream, mam wiadomość od twojej darczyni, że prezent został już wysłany. Mam nadzieję, że listonosz się nie pomyli

Ja prezent wysłałam dopiero wczoraj, mam nadzieję, że mojej wylosowance się spodoba

No i dostałam już mój prezencik, przyszedł jeszcze jak byłam na wsi i jak tylko wróciłam pognałam na pocztę Dostałam przecudną bransoletkę, perły w oksydowanym srebrze, połączenie idealne Do tego ręcznie zrobioną karteczkę, a w niej pełen poczucia humoru list o tym, dlaczego moja darczyni nie narysowała mi słonia
Ale pochwalić się nie mogę, bo aparat TŻ jak wrócił z wakacji z nami to tego samego dnia pojechał na wakacje z jego siostrą.
Moja darczyni wspaniała, jeśli masz zdjęcia tej bransoletki to bardzo bym Cię prosiła o ich pokazanie Bo zanim ja dorwę aparat może minąć dużo czasu... No i dziękuje za przepiękny prezent, noszę ją bez przerwy
angellek89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując