Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o dziecko
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-27, 11:51   #3609
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Starania o dziecko

hej sloneczka!

ja od rana siedze w garach bo znajomi przychodza na obiadek dzisiaj, ale na szczescie ja tylko robie zupke i salatki bo moj kochany TZ sie zobowiazal do zrobienia glownego dania, ja dzisiaj dostane mam nadzieje mocniejsze krwawienie bo zaczynam watpic powoli czy te plamienia sa faktycznie @
Madziulku czemu masz nietegi humorek? kochana powiedz lepiej jak mozemy Ci pomoc...
Agnes ja mam zawsze lekko podwyzszone limfocyty, lekarz mowi ze taka moja uroda, wiec moze nie masz sie co przejmowac
Edzia kochana , pewnie ze trzymalysmy kciuki, choc wiedzialysmy ze wszystko bedzie ok, teraz wy trzymajcie z malym kciuki jak najmocniej bo jesli sie okaze ze to jednak @ co mnie nawiedza wlasnie to bierzemy sie do pracy niedlugo, chyba zaraz po @ bo sama nie wiem kiedy moge miec owulacje, wiec chyba jedyne co nam pozostaje to regularne harce i cieszenie sie soba , duzo czasu mamy na przymusowym urlopie, wiec trzeba cos robic, bo inaczej dola sie lapie, a tak to przynajmniej sie mysli o zmajstrowaniu dzieciaczka
Asiaczek ja pracoholik tez chce juz do pracy.... drugi dzien w domu bez pracy i niedlugo zacznie mi odbijac.....

kochane napisze pozniej jak moj TZ zacznie okupowac kuchnie bo bede sie wtedy uroczo obijac

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora