Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek część XIX:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-27, 14:21   #1471
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A kogo mam wypytać, jak nie w biurze podróży o szczegóły wyjazdu? To chyba całkiem naturalne, że ludzie przychodzą i dopytują...w końcu nie kupują bułki za 50 groszy tylko wycieczkę...
Jak ceną są takie same to mogę kupić w biurze, jest mi to totalnie obojętne...
nie no, po to są biura z siedzibami i ludźmi, żeby ci pomogli i powiedzieli, co chcesz wiedzieć. Ja tylko zasugerowałam szukanie po necie, gdzie praktycznie wszystko jest podane. Ew. jak potrzebujesz kontaktu z pracownikiem biura, to potem możesz iść faktycznie i doszukać.
Wydaje mi się, że po 1. nie zawsze każde biuro ma dostępne wszystkie możliwe miejsca, gdzie można jechać. Po 2. pracownik biura może zasugerować ci coś, bo był albo lubi i tak to przedstawić, że wybierzesz tą ofertę, a wcale nie będzie to oferta dla ciebie. Po 3. Pracownik biura nie zna cię i twoich wymagań i żeby ci dobrze doradzić, musielibyście spędzić tam wieeeele czasu. Po 4. może chcieć ci coś wciskać, bo np. będzie chciał prowizję, więc zaprezentuje ci nieciekawe oferty albo cenowo droższe niż gdzie indziej i nie będziesz miała opcji porównać.

i wiele, wiele innych
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora