Zadomowienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Zeberko, przykro mi, że masz taką skomplikowaną sytuację Mam nadzieję, że z czasem jakoś wszystko Wam się poukłada. Trzymam za to bardzo mocno kciuki 
Aldii, dziękuję za wyjaśnienie o co chodzi z tymi kaszkami bo ja to nie bardzo jeszcze kumam 
A tak apropo solarium, to nie pamiętam, czy Ci ostatnio napisałam, że najlepiej zakryć biust np koszulką, czy czymś, aby nie było bezpośredniego promieniowania na cycki. Niektórzy zalecają np nałożyć grubą warstwę kremu, aby nie popękały brodawki z wysuszenia, jak się karmi, ale ja zakrywam. Byłam już 2 razy i jest narazie wszystko dobrze.
Ingrid, od jakiegoś czasu szczepienia nie są już obowiązkowe 
Właśnie doczyta łam, że Aldi o tym napisała 
My już przesiedliśmy się do spacerówki. Też mam 3 funkcyjny wózek. Jak jeździliśmy gondolą, to trzeba było ją przed każdą podróżą odpinać, a teraz spacerówka składa się bez rozbierania na części. No i moja spacerówka rozkłada się praktycznie na płasko 
Youyou, kupiłaś już ubranko dla Filipa na chrzciny? 
Tajgabajga, Twój synek po prostu wie co dobre-laski w reklamach są całkiem całkiem 
---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------
blonde_hair, Brzoskwinia, Pysiam, Gooha fajna fotka 
Pysiam, Patinka super że hrzciny się udały mnie to czeka za 1,5 tyg. Ciekawe czy wszystko pójdzie jak należy Julia miała prześliczne buciki, cudo
Azzis, pokaż ubranko jakie kupiłaś na chrzciny dla synka 
---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------
Karola_sz, Patinka fajne foto
Ingrid, Kamyku za ząbek. A u mnie jest nadal płacz, a ząb ma to w nosie...
Elcia, dla synka za pełzanie 
Kancia, dla Tomka teraz będzie coraz lepiej
Pantee, ja w zasadzie co 2, 3 godz karmiłam tylko w nocy, jak Miłoszek wstawał; teraz w nocy nie karmię, bo synek nie wstaje, za to w dzień karmię jakoś co 1,5 godz, bo Pasibrzuszek jest głodny. Nie mam zamiaru go przetrzymywać dłużej.
Bardotka, Miłoszek też lubi być usypiany/lulany fakt sam też zasypia, ale przy cycu najlepiej 
No dobra doczytałam, idę spać, bo późnoo 
|