Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię kosmetykoholiczka pozbywa się zapasów - nowe balsamy aquolina cukier puder, odlewki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-28, 15:04   #1
.domi
Wtajemniczenie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
GG do .domi

kosmetykoholiczka pozbywa się zapasów - nowe balsamy aquolina cukier puder, odlewki

NIEAKTUALNE

NIEAKTUALNE!!

Witam wszystkich serdecznie!

Krótko i na temat - wymienię.

1) PERFUMY

odlewki
Laura Biagiotti Tempore Donna ok. 5ml, szklany atomizer
Sephora Brown 4ml, szklany atomizer
PC02 -2ml, plastikowy różowy atomizer

miniaturki
escada sunset heat 3/4ml

próbki
euphoria crystial shimmer (fr) pół fiolki
hypnotic poison (fr) ilość na 1 całościowy test lub kilka nadgarstkowych
midnight poison (fr) jw
a*men (fr) ok. 1ml
botrytis (fr) kropelka na wypróbowanie

(ff)-fiolka firmowa
(fs)-fiolka sephorowa
(fr)-fiolka "robiona"

2) PIELĘGNACJA

aquolina cukier puder balsam 125ml, nowy, nieużywany - już tylko 2 sztuki,
termin ważności 12.2010
zakochałam się w nim, nakupowałam i... nie jestem w stanie tego wszystkiego wykończyć

sun ozon apres lotion 400ml - duży balsam po opalaniu z witaminą e, nowy, nieużywany, data do 2012

sally hansen airbrush legs - rajstopy w sprayu, odcień medium glow, z wymiany, niewielki ubytek

flos-lek expel żel odstraszający komary, meszki, kleszcze, od lat 3 - nowy, nieużywany, 50ml, do 2012

3) KOLORÓWKA
lakiery do paznokci
<do uzupełnienia>

szminkę:
inglot czerwoną, 1 raz użyta

błyszczyki:
łososiowy maybelline volume xl, testowany
za drobiazg:spicy lip gloss wibo róż z dribinkami, testowany oraz wibo glam shine o zapachu wiśni, kolor wiśniowo-malinowy 3/4

mascary:
clinique high impact mascara 01 black (mała), niewielki ubytek, pojemność 4g (z sephory)

brązer joko, z filtrami uva i uvb, niewielki ubytek - na zdjęciu nie widać, ale ma dużo drobinek, idealny do ciała i na policzki - ważne: data do 2008!

chętnie oddam w zestawie lub dołoże do większej wymiany- cienie (wszystkie niewielki ubytek)
pojedyńczy fiolet (perłowe)
podwójne beż i khaki,
trójka joko biały, jasny róż, malina (perłowe)

oraz za jakiś drobiazg: paletkę ruby rose 12 cieni + róż, testowana, 1 cień ukruszony

Więcej zdjęć dla zainteresowanych

Chętnie przygarnę:
-nieużywane balsamy, żele pod prysznic, płyny go higieny intymnej, szampony, maseczki do włosów
-lakiery do paznokci nowe i używane!
-odlewki: flowerbomb extreme, indian holi, cinema

jestem otwarta na propozycje

WYMIENIONE:
- 2 sztuki aquolina cukier puder 125ml i smarcker skittles berry punch, 3/4 dla beata_1988 WYSŁANE 30.07.2010 doszło?

- bourjois talons aiguilles black 8ml, raz użyta dla Gatek87 - WYSŁANE 2.08.10 doszło

- 1 sztuka aquolina cukier puder 125ml i bezbarwny bourjois nieuzywany, nowy, eau de gloss 7ml dla MA66IE WYSŁANE 30.07.2010 doszło

- 1 sztuka aquolina zostaje dla mnie

Edytowane przez .domi
Czas edycji: 2010-09-09 o 21:57
.domi jest offline Zgłoś do moderatora