Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardoholiczek odsłona trzynasta!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-28, 18:41   #2013
Wajola
Zakorzenienie

Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardoholiczek odsłona trzynasta!

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
i Tobie się koleś podoba czy koleżance?
no to nie tak do konca... no bo kolezanka sie w nim zabujala a ja nie no ale troche mi na nim zalezy a za to On zabujal sie we mnie xD
a u cb jak jest???

Cytat:
Napisane przez XoBlairoX Pokaż wiadomość
alez mnie koleżanka wkurzyła boze drogi idiotke ze mnie zrobiła wrrrrrrrr
juz ma u mnie przewalone gorwniara jedna
wczorja na nk pisał do mnie chlopak taki ze szkoły nie znam go wiem tylko ktory to i do kt klasy chodzi i tyle
i zoabczyłąm ze ma moja koleż w znajomych na nk to sie jej pytam o nieg kto to jaki on jest iwogole a ta mi pisze zebym z nim nie pisała , ze ona z nim keidys pisała i ze to taki podrywacz itd
i mu napisałą ze ja o niego sie jej wypytuje i ze o c kaman

a ten do mnie pisze ze ona mu napisałao tym , innaczej bym sie nie dowiedziała tego
jezu drogi moze przezywam wyolbrzymiam ale takich rzeczys ie nei robi koleżance bliskiej
i wyszło jakbym mia.łajakies plany co do niego a ja nie mam zadnych!!
ale sie wkuryzłąm s.uka jedna a to jeszcze taki typ troche ździrowatej dziewczyny , było jej sie o nic nie pytać ehh teraz to zapamietam n przyszłość
sory rozpisałam sie ;/

wajola całą jestes ?? ;p sprytny kotek , to jak wrocisz od fryziera to zrob fote i nam pokażesz
jejku tez bym sie wku**ila..... po h**a Ona mu to powiedziala?? ehh... niektore dziewczyny niestety takie sa ;przytul:

no cala ale doniczka nie xD ooo.. lepiej nie tak okropnie mnie obciela ze chyba do konca wakacji nie wystawie glowy z domu do tego jak mi obcinala grzywke to jedna brew mi obciela i teraz wygladam jak jakis przymul
Cytat:
Napisane przez girl99 Pokaż wiadomość

Mmmmm fryzjer ?? A co robisz z wlosami ??
a przycinam koncowki i grzywke tylko
Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
a w lodówce właśnie sie chłodzi: http://mojewypieki.blox.pl/2010/07/S...-na-zimno.html
jejku jakiego smaka mi narobilas
Cytat:
Napisane przez DankHajgh Pokaż wiadomość
najlepiej sie nie mieszać bo co nie zrobisz później mogą zrzucić winę na ciebie ...
tylko ja juz jestem wmieszana bo ten chlopak sie we mnie buja i do mnie sie dobiera i jak tego bylo malo to On mi tez nie jest obojetny no ale go nie kocham....

Cytat:
Napisane przez fiolek7317 Pokaż wiadomość
Cześc dziewczeta!
hej dziewczyny
w końcu po 1,5 tygodnia moge zajrzeć do was
ile się u mnei na działo?! opisałabym wam wszystko, ale, że jest to publiczne forum i wszystcy mogą je czytac to nie zrobię tego
wy mówcie co tam
Fiolek!!!

"- zobacz , ocean , podoba Ci się ?
- piękny jest
- on nic nie musi"<3

Agusia^^

Edytowane przez Wajola
Czas edycji: 2010-07-28 o 18:43
Wajola jest offline Zgłoś do moderatora