2010-07-28, 20:14
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
Cytat:
Napisane przez kochak
gratki za tego twixa  ja zjadłam 100 g suszonych śliwek... po nocach mi sie śnia... moze teraz bede spokojniejsza hihii 
|
dzieki sama nie wierze ze dalam rade 
Cytat:
Napisane przez anaiss86
heeej u mnie tez dzisiaj kiepsko na wadze. ja nadrabialam posty od piatku ale w koncu mi sie udalo  jakos brakowalo mi Twoich wpisow na forum fajnie ze jestes 
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------
Gratuluje 5 z przodu!!! dla mnie to niestety nawet nie szczyt marzen a rzecz nieosiagalna nie pamietam kiedy wazylam mniej niz 65 moze w podstawowce:P
|
oj, kochana jestes nie sadzila, ze w ogole ktos zauwazy moja nieobecnosc tyle sie tutaj ostatnio dzieje 
Cytat:
Napisane przez mirkaaa
dziewczyny tu wspominały juz o peelingu kawowym i fakt jest rewelacyjny! U mnie sprawdza sie do wszystkiego zarowno do twarzy jak i ciała.
Tylko ze ja wysypuje sobie łyzeczke kawy na talerzyk i dodaje kilka kropel mleczka kosmetycznego i robi sie taka papka z tym maszeruje do lazienki i jazdaaa  Pozniej jestem taka gladka ze szok. Najgorsze ze pozniej dluzo sprzatania po tym wszytskim.
I np po takim peelingu (zawsze staram sie go robic na noc-przed spaniem) na uda wsmarowuje krem na celulit troche sie pomasuje i owijam sie folia spozywcza i klade sie spac. Wtedy wytwarza sie ciepło krem co zwieksza dzialanie kremu. Naprawde polecam.
Sposob znam bo u mnie w salonie robimy klientkom takie zabiegi (owijamy je folia po np. peelingu cukrowym) nastawiamy kapsułe SPa i kierujemy klientke do kapsuły na 30 minut.
Moja wresja jest wersja domowa ale porownywalnie skuteczna 
|
to ja mam pytanko do specjalistki czy sol bochenska nadaje sie na peeling?
Cytat:
Napisane przez rene9578
Witajcie laseczki-Dukaneczki!!! 
Prawie polowa dnia za mna,a oto moj jadlospisik na dzis:
Sniadanko:1 placek owsiany z lyzka jogurtu naturalnego i slodzikiem,herbatka.
Obiadek:1 hamburger z mieska indyka+sos z 2 lyzek jogurtu ze szczypiorkiem i 2 male ogorasy kiszone.No i oczywiscie ok.1 litr wody.
Kolacja,no i tu sie zaczyna moj dylemat  .Doradzcie kochane co moge zjesc na kolacyjke,bo kompletnie nie mam pomyslu,a chyba powinnam wciac troszke wiecej mieska.
Aha i powiedzcie,czy to normalne czuc sie taka pelna po placku otrebowym.
Bede bardzo wdzieczna za podpowiedzi.
P.S.Gratulacje dla Dukaneczek ze spadkami.Tak trzymac dziewczyny  .
|
kochana ja mysle, ze za malo jesz, tak jak sama zauwazylas brakuje Ci mieska, ja bym dorzucila jeszcze przynajmniej 1 posilek pomiedzy wlasnie z mieskiem, wiem, ze trudno jest na poczatku wszystko ladnie zgrac, ale zobaczysz pozniej bedzie juz latwiej, nakolacyjke najlepiej twarog chudy no i jeszcze przypomnienie do wszystkich nowych sekciarek - zelazne zasady:
sniadanie zawsze proteinowe nawet na PW 
na kolacje najlepiej nabial w postaci twarogu chudego, bron boze ryby, bo zatrzymuja wode w organizmie
bialko 2-2,5 g na 1 kg masy ciala
weglowodany max 1 g na 1 kg masy ciala
kalorie ok 1500 dziennie, wszystko mozna policzyc tutaj www.exerceo.pl i tutaj www.tabele-kalorii.pl
dobrze jest sobie je liczyc na poczatku codziennie, a jak juz w trybiki wejdziecie to potem co jakis czas
a to moj pan sernik ananasowo-grejfrutowy dzieki sweeney za przepis
Nothing is Impossible to a willing mind
|
|
|