Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-28, 20:14   #2013
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
gratki za tego twixa ja zjadłam 100 g suszonych śliwek... po nocach mi sie śnia... moze teraz bede spokojniejsza hihii
dzieki sama nie wierze ze dalam rade

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
heeej u mnie tez dzisiaj kiepsko na wadze. ja nadrabialam posty od piatku ale w koncu mi sie udalo jakos brakowalo mi Twoich wpisow na forum fajnie ze jestes

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Gratuluje 5 z przodu!!! dla mnie to niestety nawet nie szczyt marzen a rzecz nieosiagalna nie pamietam kiedy wazylam mniej niz 65 moze w podstawowce:P
oj, kochana jestes nie sadzila, ze w ogole ktos zauwazy moja nieobecnosc tyle sie tutaj ostatnio dzieje

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny tu wspominały juz o peelingu kawowym i fakt jest rewelacyjny! U mnie sprawdza sie do wszystkiego zarowno do twarzy jak i ciała.
Tylko ze ja wysypuje sobie łyzeczke kawy na talerzyk i dodaje kilka kropel mleczka kosmetycznego i robi sie taka papka z tym maszeruje do lazienki i jazdaaa Pozniej jestem taka gladka ze szok. Najgorsze ze pozniej dluzo sprzatania po tym wszytskim.
I np po takim peelingu (zawsze staram sie go robic na noc-przed spaniem) na uda wsmarowuje krem na celulit troche sie pomasuje i owijam sie folia spozywcza i klade sie spac. Wtedy wytwarza sie ciepło krem co zwieksza dzialanie kremu. Naprawde polecam.
Sposob znam bo u mnie w salonie robimy klientkom takie zabiegi (owijamy je folia po np. peelingu cukrowym) nastawiamy kapsułe SPa i kierujemy klientke do kapsuły na 30 minut.
Moja wresja jest wersja domowa ale porownywalnie skuteczna
to ja mam pytanko do specjalistki czy sol bochenska nadaje sie na peeling?

Cytat:
Napisane przez rene9578 Pokaż wiadomość
Witajcie laseczki-Dukaneczki!!!
Prawie polowa dnia za mna,a oto moj jadlospisik na dzis:
Sniadanko:1 placek owsiany z lyzka jogurtu naturalnego i slodzikiem,herbatka.
Obiadek:1 hamburger z mieska indyka+sos z 2 lyzek jogurtu ze szczypiorkiem i 2 male ogorasy kiszone.No i oczywiscie ok.1 litr wody.
Kolacja,no i tu sie zaczyna moj dylemat.Doradzcie kochane co moge zjesc na kolacyjke,bo kompletnie nie mam pomyslu,a chyba powinnam wciac troszke wiecej mieska.
Aha i powiedzcie,czy to normalne czuc sie taka pelna po placku otrebowym.
Bede bardzo wdzieczna za podpowiedzi.

P.S.Gratulacje dla Dukaneczek ze spadkami.Tak trzymac dziewczyny.
kochana ja mysle, ze za malo jesz, tak jak sama zauwazylas brakuje Ci mieska, ja bym dorzucila jeszcze przynajmniej 1 posilek pomiedzy wlasnie z mieskiem, wiem, ze trudno jest na poczatku wszystko ladnie zgrac, ale zobaczysz pozniej bedzie juz latwiej, nakolacyjke najlepiej twarog chudy no i jeszcze przypomnienie do wszystkich nowych sekciarek - zelazne zasady:

sniadanie zawsze proteinowe nawet na PW

na kolacje najlepiej nabial w postaci twarogu chudego, bron boze ryby, bo zatrzymuja wode w organizmie

bialko 2-2,5 g na 1 kg masy ciala

weglowodany max 1 g na 1 kg masy ciala

kalorie ok 1500 dziennie, wszystko mozna policzyc tutaj www.exerceo.pl i tutaj www.tabele-kalorii.pl

dobrze jest sobie je liczyc na poczatku codziennie, a jak juz w trybiki wejdziecie to potem co jakis czas

a to moj pan sernik ananasowo-grejfrutowy dzieki sweeney za przepis

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora