2004-07-27, 10:55
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Re: Olejki bezzapachowe-rafinowane.Gdzie kupić?
Hehe no to się bardzo cieszę, jeśli komuś te informacje pomogą
Zaraz się okaże, jaka jestem utalentowana Chociaż trafiłabym do tego sklepiku z zamkniętymi oczami, nie jestem w stanie powiedzieć, jak się nazywa hihi
Poszperałam w necie i jeśli dobrze skojarzyłam parę faktów, to jest to Sklep Zielarski FITO, ul. Ordonówny 1, Białystok Znalazłam też w necie telefon: (085) 651 22 06 i adres mailowy: fitobial@poczta.onet.pl . Ale 100 % pewności nie mam choć wszelkie znaki na niebie i na ziemi wskazują, że to ten
Choć i tak to się przyda raczej tylko, jeśli Enterpe jest z Białego
Zresztą dogadanie się z jakimkolwiek sklepem tego typu czy apteką nie powinno być problemem- już nieraz zamawiałam w paru punktach różne rzeczy i najdalej po kilku dniach były do odbioru Chociaż tutaj sporo zależy od tzw. "dobrej woli" i przedsiębiorczości sprzedawcy 
Natomiast na 100% zgadzają się poniższe dane- namiary na olejki i producenta:
Przedsiębiorstwo Produkcji Farmaceutyczno - Kosmetycznej PROFARM Sp. z o.o. , ul. Słupska 18 , 84-302 (to kod z ulotki- na ich stronie internetowej napisano: 84-300) Lębork , tel./fax (059) 862 72 40, 863 33 03
www.profarm.com.pl
e-mail: handel@profarm.com.pl
"Olej ze słodkich migdałów"
100 ml - 8,95 zł (chyba, że właśnie zdrożał? )
Skład wg INCI: Prunus Dulcis, Tocopheryl Acetate.
Z ulotki wynika, że jeśli chodzi o oleje bazowe, Profarm ma w ofercie także olej z nasion winogron (też bezzapachowy, z plantacji "eco"), oba w buteleczkach 50 i 100 ml.
Produkują też olejki eteryczne i ich mieszanki (ja mam np. różany i geraniowy- 9,35,- i 7,35,- za 10 ml).
Hmm... właściwie to mają również różne kosmetyki i leki- można poczytać na ich stronie.
Cmok, cmok, cmok
|