2010-07-29, 07:44
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: - 20kg!!! zapraszam zdeterminowane kobietki do wspólnej walki:)
hym co tu taka cisza ??? czyzby wszystkie straciły wiare w odchudzanie?
ja wczoraj sie troche podłamałam i wtrabaliłam : budyń, domowa pomidorówkę na smietanie i mące z makaronen (ok 200 ml i sporo kcal ) kawałek kiełbaski, jogurt naturalny maly i trzy ciastka maslane, duzo pustych kalorii malo zdrowo ale za to smacznie, a wszystko przez to ze czułam sie osłabiona bylo mi niedobrze i chciałam sie koniecznie zwazyc bo mialam wrazenie ze tyje a nie chudne przez te dni a obiecałam mojemu Tż ze zrobie to dopiero w sobote.... i nie wytrzymałam na wieczor sie wazyłam zobaczyłam 70 kg czyli waga nic nie drgnela nic a nic mimo cwiczen i diety, gdy odchudzałam sie w marcu tak samo waga leciala jeszcze w dol... ale pomyslalam jest wieczor trzeba zawazyc sie rano iii i dzis rano rowneiz waga wskazuje 70 kg no i tak jakos mi to nie pasuje... wiem ze sa zastoje wagi ze czasami mimo intensywnych cwiczen i deity waga nie rusza sie ale nie myslalam ze tak szybko u mnie sie to stanie... a naleze do osob bardzo niecierpliwych i jak nie widze efektow swojej pracy to sie zniechecam...
ale po tym jak zaczełam sie odchudzac to sie mierzyłam centymetrem no i dzis wyciagnełam sobie ta karteczke i centymetr i do dzieła .... po prostu musze sie pochwalic bo to mnie napedziło do dalszego odchudzania od razu pisze ze mam budowe niezdecydowanego jabłka - tyje zawsze od brzuch i ciezko sie go pozniej pozbyc, do tego duze uda i tez ciezko z nich zrzucic cm iii na plecach ja to nazywam bułeczki - tak mi sie tluszcz odklada wlasnie na wysokosci pod biustem, a wiec
23.07 29.07
ramie 29 28
pod biustem 85 83
pas 93 87
biodra 100 97
udo 61 59
łydka 40 38
waga 74kg 70kg
no i teraz jestem totalnie zmobilizowana do działania.... szczegolnie te 6 cm z pasa mnie uszczesliwia a mierzyłam sie chyba ze 3 lub 4 razy 
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dietkowiczki
|
|