Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
ALISA ale by były jaja,dwójka dzieci z jednego dnia. Ja pamiętam jak tydzień przed pierwszym porodem leżałan na nadciśnienie w szpitalu i dziewczyna opowiadała o rodzinie,gdzie matka i ojciec byli z 10.10. No to jeszcze ok. I trójka dzieci też wszyscy urodzeni tego dnia.w różne lata. Żadna ciąża nie zakończyła się cesarka,wszystkie normalnie. To się nazywa hihi. Sto lat dla syna! KAMILA odzywaj się odzywaj jak najwięcej a monitoring olej. MAM INFO OD MADZIOREK że jeszcze trochę się pomeczy bo rozwarcie dopiero na 4cm,ale dostała oxy.
---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------
LAZUROWA a nie masz jakiegoś uniwersalnego kompletu? By nie musieć brać dwóch? Ja na początek praktycznie wszystko mam uniwersalne. Zresztą dziewczynka też może np wyjść w błękicie. BAJKA no to miałar przeboje. Ja wczoraj wcześnie usnęłam,dużo do wc biegałam,brzuch okresowo trochę boli i nadal leżakuję w łóżku,bo korzystam z tego że Łucja u dziadków,a Damian w pracy
|