2010-07-29, 08:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Piękna z Rimmelem :)
Witam w moim wątko-blogu 
Może na wstępie po krótce napiszę coś o sobie by przynajmniej w jakimś stopniu przybliżyć swoją osobę do Was 
Mam na imię Martyna, mam lat 26. Mam męża, wspaniałego synka (foto poniżej) i obecnie jestem na wychowawczym.
Swoją przygodę z Wizażem zaczęłam w 2006 r. Ta wspaniała strona stała się moim drugim życiem, to tutaj nauczyłam się malować, poznawałam wspaniałych ludzi i dowiadywałam się różnych ciekawych rzeczy.
Jeśli chodzi o samą markę Rimmel to od wielu lat jestem jej fanką a w szczególności wspaniałych tuszy, dzięki nim moje marne rzęsy wyglądają wspaniale (moja opinia). Odkąd pamiętam zawsze używałam tuszu Glam ' Eyes który pięknie rozczesuje, wydłuża i pieknie pogrubia. Jakiś czas temu zobaczyłam reklamę w TV nowego tuszu 1-2-3 Looks i zamarzyłam go mieć, kupiłam go odrazu po emisji reklamy i teraz on stał się moim nr 1 
Któregoś dnia wchodząc rano na Wizaż aż oczy mi się ucieszyły jak zobaczyłam konkurs "Zostań Ambasadorką Rimmel" nie ukrywam to było moim marzeniem, w dodatku te wspaniałe nagrody.
Odrazu wypełniłam ankietę i nie ukrywam, że codziennie sprawdzałam jej wyniki później oczekiwałam informacji od kuriera, że ma moją paczuszkę z kosmetykami (zdjęcie poniżej).
Do konkursu dodałam 2 fotki makijaży (fotki poniżej), które dodawałam na MM, tu podziękowanie dla wspaniałych dziewczyn, które mnie doceniają i to one nauczyły mnie wielu rzeczy 
Tak więc od dzisiaj będę zamieszczać swoje makijaże i będę ucieszona jesli będą Wam się podobać
|