Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-29, 07:50   #4211
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

Dzień dobry
Wczoraj ju nie miałam siły wieczorem pisać ani czytać. Pojechaliśmy do teścia, a póxniej w drodze powrotnej do brata i bratowej G. Siedzieliśy do 21 a póxniej jeszcze ćwiczyłam i lglądałam Housa

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Mako nie miał dzis dostepu bo od 6 bylismy w podrozy
żartowałam

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
katalogowej bo inaczej bedzie calej wsi zamowienia zbierac "bo taniej"
w sumie racja. To ja mamna tym zarobić kulary:

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Dziewczyny uwaga stało się - przyjeli mój wniosek i od dzis jestem kandydatem na biegłego rewidenta Teraz 4 lata nauki przed mna i 10 egzaminów do zdania
cokolwiek to znaczy

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20995523]Stysikowi brakło słów,by skomentować[/QUOTE]
na trzeźwo tego nie rozgryziesz

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jezdem
wiecie co? byłam na badaniu i wszystko w porządku mam przyjśc na kontrolę za 3o dni ale się podjarałam jak mi to lekarz powiedział a ja się martwiłam już

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
po cenie katalogowej + marża na wesele
No to kasuje po katalogowej bez marży

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
przeczytałam "zajaramy"
głodnemu chleb na myśli

Wiecie co wczoraj wieczorem G się jakoś dziwnie zachowywał. Jak wracaliśmy od jego brata, to poprosił mnie, żebym poczekała w aucie, o on jescze z nim musiał pogadać. Ok poszłam, bo mogą mieć swoje sprawy, ale później G mówił "sorry, że wysłałem Cię do auta, ale musiałem pogadać z Ł." więc spytałam czy cos się stało, to powiedział "nie mogę Ci powiedzieć, bynajmniej narazie" a póxniej zaczął liczyc ile nas wakacje wyniosą. Nie wiem o co chodzi ehh.

ide pracować

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora