Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-29, 08:56   #2115
Sparta
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
witam sie z Wami z ranka zostalam dzis brutalnie ibudzona o 5 rano przez 1 z moich 3 synow - Igorka i musialam zejsc z nim na dol, bo jemu sie juz spac nie chcialo a ja poszlam tak pozno spac pocieszam sie tylko faktem, ze od razu obudzil pozostala 2 i mam nadzieje, ze pojda tym samym wczesniej spac

ja zanotowalam 0,100 wzroscik, ale dzieki mojej magicznej wadze wiem, ze spadlo mi BF a wzrosla H2O, co by nie bylo pomierzylam sie centymetrem )ostatnie mierzenie 5 dni temu ) i mam po 1cm mniej w talii, biodrach, udzie, lydce i becepsie czyli jest dobrze - ja to wiem jak sobie humor poprawic

moze byc problem, ale moze a noz cos znajdziesz co do angielskiego to oplaca sie znajomosc j obcych, choc musze przyznac, ze to co ucza w szkolach w Polsce troche odbiega od rzeczywistosci niestety proponowalabym native speaker'a niz kogos po anglistyce

Maricken, Mastalla gratki za spadki

Sparta trzymam za spadek, niech ten zastoj juz sobie odejdzie
Dziękuję
Zastój mnie strasznie męczy...tak się staram a tu nic, a mam wszystko zgubic do 12 września...i potem ma być niby III faza...coś mi to się nie widzi

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora