2010-07-29, 10:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cytat:
Napisane przez ygerna
ja już jej to dawno mówiłam, ale ona twierdzi że ja jestem zazdrosna. to jej stały tekst jak zwrócę uwagę odnośnie zachowania mojego brata. aaaa i jeszcze ze jest za mały, no i ze jest chlopakiem a wiadomo jak chlopak to mamunia usługuje i wszystko robi dookoła. ja nie wiem, moja mama ma chyb jakies sredniowieczne poglądy. ze chlopak to moze sobie przeklnąć, siedziec cały dzień i nawet śmieci nie wywalić. a ja jako córka i kobieta mam mu poscielic łóżko, podać chleb do zupy itp rzeczy których hrabia sam nie może zrobić. doprowadziła do tego ze moj brat nie zje kanapki z wędliną, jeśli ta wedlina nie zakryje idealnie całej kromki
ufffff wygadałam się trochęmi lepiej
a u babci byłam ,szarloteczkę zjadłam 
dla was też mam jak któraś jest teraz. proszę bardzo
oczywiście to nie jest jeden kawałek do podziału, tylko dla każdej zołzy po jednym 
|
o kurcze u mnie jest dokładnie tak samo! ja mogę się zajechać ze sprzątaniem, a mój brat cały dzień przesiedzi na komputerze i nawet palcem nie ruszy. Próbowałam o tym gadać z mamą, ale jej odpowiedź za każdym razem brzmi "to chłopak" ...
Cytat:
Napisane przez MarysN
szczęściara!

|
długoooo czekałam na to szczęście 
____
kupiłam sobie dwa szampony koloryzujące (mroźny kasztan i jasny brąz) bo na moją długość włosów jedna nie wystarczy. Zmieszam i zobaczę co wyjdzie. Chciałabym jakiś fajny odcień czerwieni 
aaa wczorajsze urodziny TŻa spędzone bardzo miło
|