2010-07-29, 12:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Rimmel wśród nas!
Witam
Jestem gothika, marki Rimmel jak i kosmetyków przedstawiac nie trzeba . Ale przeżyłam wczoraj niespodziankę jak kuriera zobaczyłam! Najlepsze jest to że zupełnie od niechcenia wziełam udział w konkursie - udało mi się wygrzebać 2 makijaże na kompie i oto jestem! Ale to znak - od dziś będę częściej się udzielać i bawić się makijażem
Ach ten Wizaż - takie niespodzianki nam szykuje 
Na początek pomalowałam rzęsy tuszem 1-2-3 looks - stopień 2. Bałam się użyć trójki za względu na posklejenie - ale jutro wypróbuję bo dwójka jest za lekka. Zaznaczam że rzęsy mam cienkie i mało ich
OTO EFEKTZałącznik 3288707
Następnie zmalowałam makijaż używając podkładu Lasting Finish, pudru Stay matte i cienia 021, a także błyszczyka 120.
1. Podkład - super! Idealne wykończenie, mat, pokrycie, wyrównanie! Ale jest jedno ale - zawiera składnik mnie zapychający - i to na drugim miejscu! - także nie zdziwcie sie proszę jak po tygodniu zobaczycie na moje buzi wielkie gule! 
2. Błyszczyk 120 - boski - ten błysk, kolor, iskierki...mmmm
3. Puder jak to puder
4. Cień niebieski - dość intensywny, niestety ta perełka jest tylko na wierzchu cienia i się sciera. Na oku średnio się zachowuje - nie dokładnie pokrywa i są prześwity.
Załącznik 3288732Załącznik 3288734
Pozwólcie że przedstawię wam moją pomocnicę
Załącznik 3288737
Miłej zabawy z Rimmelem nam życzę!
Edytowane przez gothika
Czas edycji: 2010-08-08 o 22:50
|
|
|