Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - chłopak z dzieckiem - co robić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-29, 11:58   #1
sweet_heart
Przyczajenie

chłopak z dzieckiem - co robić?

Witajcie!!
Pomóżcie prosze, bo nie wiem co czynic!! Otóż:
Mam 27 lat, jestem zaręczona z cudownym facetem. Niestety nie szanuje mnie, dołuje i wmawia ze jestem nikim. Jesteśmy ze sobą 8 lat, przez ten czas pozwolilam soba pomiatac i nie szanowac sie. Pewnego dnia, jakies 2 miesiace temu postanowialam zrobic sobie tatuaz, w studio poznalam marcina, tatuazyste. Bardzo mi sie spodobal, ale nie wiedzialam jak mu na imie. Pzre dni pozniej zupelnie niespodziewania dowiedzaialam sie jak sie nazywa, wiec od razu wtukalam jego dane w naszej klasie i byl. Dlugo sie zastanawialam czy napisac do niego... bo mam 23 lata! ale zrobilam to. Odpisal. Zaproponowalam spotkanie, zgodzil sie. Tuz przed spotkaniem na jego profilu pokazaly sie zdjecia... jego synka! Zalamalam sie, napisalam ze sie dowiedzialam ze jest tatusiem, a on ze nie jest z jego mama, tylko jest sam. Zalamalam sie, nie wiedzialam co zrobic, ale spotkalam sie. Zakochalam sie. Marcin jest wspanialym chlopakiem, opowiedzialam mu dlaczego chcialam sie spotkac, a on ze dziecko bylo wpadka i ze jego mama sa w nienawisci. Poczatkowo nie chcial sie spotykac, bo uwazal ze to nie ma sensu, mam narzeczonego a on bardzo sie zawiodl na zwiazku. Ale pisalismy do siebie i z kazdym smsem i rozmowa, czulismy wieksza sympatie do siebie, az uslyszalam - Kocham Cie. Moj obecny narzeczony dowiedzial sie ze zaczelam spotykac sie z marcinem, zerwalismy zareczyny. Bylismy na weselu u dobrego kolegi, popil i hcial mnie uderzyc, bluzgal mnie, wyzywal od szmat i zdzir przy wszystkich gosciach. W zyciu nie najadlam sie takiego wstydu. Moze i mial racje, ale mogl porozmwaic ze mna na osobnosci. Moi rodzice na wisc o rozstaniu, byli wsciekli, ale potem powiedzieli ze to moje zycie, lae i tak daja mi odczuc ze chce zebym wrocila do niego. Nie wiem co mam robic, tyle naczytalam sie o chlopakach z dzieckiem, Kocham Marcina, ale Mariusza - mojego narzeczonego także. Nie wiem co mam wybrac? Wrcocic do narzeczonego, zeby dalej mna pomiatal, czy zdecydowac sie na zwiazek z duzo mlodszym chlopakiem, dla ktorego jestem calym swiatem i ktory jest we mnie bardzo zakochany. Boje sie co rodzice powiedza kiedy sie dowiedza ze ma dziecko, domyslaja sie ze sie spotykam z marcinem, nie akceptuja go bo ma tatuaze, a oni sa bardzo zacofani. Co mam robic?? Pomozcie.
sweet_heart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując