2010-07-29, 13:32
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: "miał okazję to skorzystał..."??
Cytat:
Napisane przez Klarissa
Ale to właściwie nie jest twoja sprawa jak wyglądają relacje w ich małżeństwie. Niektóre kobiety dobrze wiedzą jakich mają mężów - po prostu dla wygody lubią się same oszukiwać bo wtedy nie muszą się wysilać i podejmować decyzji, zmieniać swojego życia, wyciągać konsekwencji itd.
Zaś co do pierwszej części - rozumiem, że cię to zszokowało, ale gorsze rzeczy ludzie robią, czas się z tym pogodzić a najbezpieczniej jest nie zaglądać innym do sypialni, wtedy nie jest się zszokowanym (aczkolwiek rozumiem, że tutaj kolega wiedzą o swoim życiu intymnym "uszczęśliwił" cię na siłę). Pamiętam jak wiele lat temu moja koleżanka przeżyła szok gdy przypadkiem odkryła w sypialni swojej mamy gadżety erotyczne bo "wolałaby tego o swojej matce nie wiedzieć". No ale ostatecznie przecież matka nadal gotowała obiady a to co robi "po godzinach" to tylko jej sprawa. Podobnie ze znajomymi - nie ma się co szokować
Ale co twoim zdaniem ma na celu powiedzenie im, żeby uważały na facetów? Już się stało, ci faceci je zdradzili i jak one niby mają teraz uważać? Na co mają uważać? Albo mogą wyciągnąć konsekwencje i się rozejść z tego powodu (chcesz tego?) albo udawać, że nic się nie stało a ciebie nazwać kłamczuchą. Ponieważ nie masz dowodów obie panie wybiorą opcję drugą.
Po co ci to? Po co ci za przeproszeniem mieszać się w to gówno?
|
Miło sie żyje w błogiej nieświadomości ...nie będąc świadomym do czego jest zdolny "kochany miś" no nie wiem, mówiąc, ostrzegając, dajesz tym dziewczynom przynajmniej wybór... a tak pozwalasz im żyć obok takich baranów, dla mnie to kwestia sumienia.
Poza tym co to niby za mieszanie sie w gówno, najwyżej powiedzą że mnie porąbało i tyle, jeśli będa chciały sie dowiedzieć czegoś więcej no to im powiesz, pomożesz ale do cholery dlaczego ma milczeć skoro kolesie sobie tak lecą w pici polo, no chyba nikt normalny nie chce być zdradzany i jeszcze w taki sposób
|
|
|