Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasyka w przystępnej cenie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-30, 13:08   #10
gabi1234
Zakorzenienie

Dot.: Klasyka w przystępnej cenie?

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
to prawda...nieraz znajdę fajny ciuch albo dodatek i wszystko pięknie, fason super leży , kolor, a do tego wpierdzielony jakiś cekinowy motyl albo inny paszkwil z ćwiekami. Nie mogę skumać...uszyją super ciuch a potem jednym ruchem rączki psują cały efekt, ale może tylko ja jestem jakaś "inna".
Jeśli chodzi o dżinsy to prawdziwie fajnych spodni nigdy nie kupuję w sieciówkach które są od wszystkiego.Fajne spodnie np. w Big Starze (polecam outlet fabryczny w kaliszu) ceny rozmaślają na podłodze a można znaleźć naprawdę niezłe spodnie. Ja ostatnio kupiłam świetne rurki i szorty w cenie 99 i 49 ale 50% było na tańsze, więc w sumie zapłaciłam 120 za komplet.
Acha...i przypomniało mi się,że moim zdaniem , dobre jakościowo ciuchy (niektóre ), mają w camaieu. I ceny są przystępne.
H&M ogólnie jakoś ma taką sobie, ale niektóre rzeczy im się udają. Uważam, że mają bardzo dobre jakościowo kolekcje dziecięce i cenowo też są przystępni. Lubię też niektóre ciuchy Kapp Ahl, ale dla mnie jakość to mniej więcej tyle, że wiem czego się mogę spodziewać po ubraniu. Że z bluzki S nie zrobi się po praniu L a z kolorku czerwonej bluzki nie złapie zaraz całe pranie. Jeśli chodzi o tkaniny, to nie patrzę na ich "szlachetność" bo się na tym nie znam, ale żeby nie gryzły, były naturalne i ładnie wyglądały. Patrzę też na szycie, ostatnio kupiłam kurtkę w berschce i okazało się w domu,ze szwy się nie "zgrywają"...dla mnie to żenada...kurtka była dość droga a takiego szycia się nie spotka w tej chwili nawet na bazarze.
to w takim razie ja też jestem jakaś inna - wnerw mnie bierze jak widzę jakświetny ciuch zepsują jakimś cekinkiem, sprzączką na bucie alebo jeszcze innymi świecidełkami
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując