Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tż przyznał się do zdrady- chcę odwołać ślub...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-30, 14:10   #160
slodkoo_mii
Raczkowanie

Dot.: Tż przyznał się do zdrady- chcę odwołać ślub...

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

U niego nie widać tego.

A skąd ta pewność? Przecież nie było tego po nim widać, wrócił po szkoleniu jak gdyby nigdy nic.

Widać tylko tyle, że żałuje, że się wydało. Żałuje, że musiał to powiedzieć. Gdyby nie to, że mu zagrożono, to nic by nie powiedział.

Gdzie widzisz jego starania? W paru telefonach, smsach i płakaniu mamusi? Nisko się cenisz, skoro takie "starania" Ci wystarczą.

On się nie zaczął starać.

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Autorka napisała, że zachowywał się jak gdyby nigdy nic.

To skoro on sie nie stara..no to sprawa jest jasna..odejsc i tyle..nie patrzeć na innych..ja tez przy partnerze udawalam jakby nic sie nie stalo caly czas pokazywalam mu ze go kocham..ale w srodku mnie gryzlo...i tez powiedzialam dopiero jak mi kolezanka zagrozila ze powie..i co ja tez na pewno zdradzilam? ja tez tego nie zaluje? ja zalowalam caly czas ze do czegos takiego doprowadzilam..tyle ze to nie moja byla wina..ale jednak..mowilam sobie po co wsiadalam do kolegi samochodu skoro takie cos zrobil..ale tez nie moglam przypuszczac ze cos takiego sie stanie...

A dziwne dla mnie jest to ze przezs esy, przez tel i plakanie w rekaw mamusi chce udowodnic ze kocha...on ma to okazywac w realu..jezeli tego nie robi sprawa jest zakonczona..i nic wiecej bym juz nie chciala wiedziec...tyle..ale gdybym wiedziala ze zaluje ze robi wszystko zeby odzyskac moje zaufanie chociaz w malenkim stopniu ja bym wybaczyla i dala przy okazji druga szanse...

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Merys Pokaż wiadomość
Autorka pisala ze zachowywal sie jak gdyby nic. Nie badz tego taka pewna ze zaluje, mam nadzieje ze nie przekonasz sie o tym, ze niektorzy faceci potrafia dobrze grac.

uwierz mi ze wiem ze faceci potrafia dobrze grac...
slodkoo_mii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując