Zadomowienie
|
Dot.: Wątek szalonych fanek Muse! część 2
Cytat:
Napisane przez Owczunia
Oby oby  A fotka świetna Jaki ten Matt maleńki A buciki miażdżą Chociaż kalosze lepsze Myślicie że to Doma?
A ja się za Dextera zabieram i zabrać nie mogę  Czasu mi brak. A TBBT kochaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaam  I czekam na nowe odcinki jak szalona 
Teraz z koleżankąGossip Girl nadrabiam, bo ona jakimś cudem nie widziała ani odcnika  A ja korzystam i ślinie się do Czaka
A ja lubię Brytnej  Ogólnie słucham mniej więcej to co dziewczyny, a szczególnie to KoL, Kasabian, Florence, Gossip, z polskich Hey i Myslovitz plus stare kawałki typu Czesiu Niemen
, a chwilami lubię posłuchać Kazika  Ale zdarzają się też mniej ambitne kawałki, bo i Gagi lubię posłuchać czy Lamberta
Tak to jeszcze serialomaniaczka jestem. Wspomniane TBBT, House, GG, Bones, Damages i jeszcze pełno innych które wypadły mi z głowy 
|
no, przy tym fotografie to taki.. szkrabek i jeszcze Chris. ej, on wygląda jak dziecko Chrisa i Doma (Howard mamusią ), o kraaaaaaaaaaajst! a gumioczki wymiatają "fashion tv" cytując mojego wychowawcę 
proszę mi rozwinąć skrót TBBT, bo nie wiem co to 
Chuck jest fajny, ale najbardziej mi się ogólnie podobają Serena i Jenny, takie małe ścieruszki w dodatku ta aktorka, która gra S jest taka.. hot 
ja z polskich niektóre kawałki Hey, całe Myslovitz , Biff, The Lollipops, Indigo Tree, Plastic (dobra elektronika!), kiedyś Happysad i Strachy na Lachy, teraz bardziej Muchy, Lao Che, właśnie Ania Dąbrowska -co to za dziewczyna jest, aaaaaaaa, jedyna która ma u nas klasę z piosenkarek młodych. bo reszta to jakaś.. żabia kupa (MEEEEEEEES ). czasem trochę Dżemu dzięki kuzynowi, który podrzucił mi kilka fajnych piosenek. stare piosenki Lady Pank (w stylu "Zamków na Piasku"), Perfekt, Manaam i Lombard.
zapomniałam z zagranicznych o Damianie Marley'u, Empire of The Sun, The Prodigy, Pendulum, AC/DC, Guns N' Roses (JAK MOGŁAM ICH NIE WYMIENIĆ, KOCHAM ICH!!!!), Gotan Poject, HIM (ale tylko trzy pierwsze płyty, reszta to coraz gorsza kupa jest), Nelly Furtado (ale bardziej ta stara - folkowa, niż Timbalandowa), Azure Ray/Maria Taylor. a z moich dziecięcych fascynacji (wtedy też, dzięki mamie, słuchałam dużo rocka, ale i pop xD), to też Britney, do tego Christina Aguilera, Kylie Minogue i Enrique Iglesias (dupcia!). dzisiaj bardziej Lady GaGa, ale to tylko jak mnie ochota najdzie (i się nie wstydzę, nie ma czego! xD).
Cytat:
Napisane przez Owczunia
Ja właśnie ostatnio pierwszy odcinek PLL oglądałam - warto się wciągać?
|
WARTO!!! dla mnie to taka synteza The Vampire Diaries (bo takie to z deczka mroczne) i Gossip Girl (kłamstewka, intrygi..). mrrr 
Cytat:
Napisane przez ILM_
Ja też lubie, ale nie jestem na takim etapie
Plotkarę oglądałam jakiś czas, ale zrezygnowałam na rzecz Dextera (po prostu nie mam tyle czasu  ) Czasami lubię obejrzeć House`a. I intryguje mnie Czysta Krew, ale jakoś nigdy się nie zebrałam, żeby oglądać... 
|
to nie oglądaj, jesteś na to za młoda raczej to serial +18, nie wiem na jakim etapie jesteś, ale jeśli by cię rodzice kiedyś przyłapali na oglądaniu to myślę, że by nie byli zadowoleni - dużo krwi, seksu i brutalnych scen, więc.. może za parę lat (ja miałam niecałe 17 jak zaczęłam to oglądać, ale ja to ja ).

Edytowane przez bells999
Czas edycji: 2010-07-30 o 13:34
|