Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-30, 13:34   #786
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
A ja się "pochwalę", że dwa tygodnie po porodzie miałam ogólnie 10 kilo mniej.. nie wiem czy pisałam wcześniej ale tak mnie to cieszy, że pisałabym to codziennie
Zostało jeszcze "tylko" 20 do wagi sprzed ciąży
Ciekawe jak dzisiaj.. byłam u babci ale zapomniałam się zważyć
Może się uda w przyszły poniedziałek.. tak bym się ważyła co tydzień od porodu (też był w poniedziałek)

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Ja chyba jestem wyrodna matka bo nie znosze karmić piersią Nie odnajduje w tym nic pięknego. Jedynie fakt, że jest to zdrowe dla maluszka nie pozwolił mi przejść zupełnie na modyfikowane mleko.
Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
No witaj w klubie, ja może nie aż tak, ale jak miałam wybór między wiszeniem na cycku non stop a butlą to stałam się wyrodną matką, bo stwierdziłam że nie będę robić męcznnicy z siebie za wszelką cenę (choć i tak odciągam 3 razy na dobę, żeby trochę przeciwciał złapał). A koleżanka moja np. to uwielbia, tak samo jak uwielbia być w ciąży (ja nie
ja to juz nawet nie odpowiadam jak ktos zaczyna wywody robic jakie karmienie piersia jest wspaniale i jakie zdrowe dla dziecka. dobrze ze na poczatku drogi z butla poczytalam tego bloga http://butelkowy.blox.pl/html (dzieki Basiu )
Marta wazne ze otwarcie przyznajesz jakie masz odczucia.
ja tez nie lubilam za bardzo byc w ciazy bo w sumie miesiac byl taki ze nic mi sie nie dzialo wiec nic w tym pieknego

ja wlasnie staram przetrzymac malego do 3 godzin ale strasznie juz sie wkurza. wogole maruda sie zrobil. dzis wstal o 5 i nie spal do 9.30
na szczescie damian sie nim zajal bo caly czas plakal. teraz bylam z nim w sklepie (jakies 20 min piechotka) myslalam ze zasnie ale moze z 5 minut sie zdrzemnal

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

kabimba witaj. oby teraz juz wszystko bylo w porzadku. no i te kolki niech mina

entertete ja sie wlasnie doliczyc nie moge ile razy ten babel ciagnie butle ale tak 7-8 razy
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora