Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tż przyznał się do zdrady- chcę odwołać ślub...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-30, 14:55   #179
slodkoo_mii
Raczkowanie

Dot.: Tż przyznał się do zdrady- chcę odwołać ślub...

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Też jeżdżę na szkolenia, studiuję dodatkowo zaocznie, wiem co się wyrabia. Ludzie pierwsze co robią, to zdejmują obrączki. Albo i nie "bo obrączka działa jak afrodyzjak", jak to powiedział mój kumpel.

Ale to, że pół Polski się ku%^i, to nie znaczy, że ja też. Proste.

I to nie jest tak, że autorki facet ją zdradził, bo go poniosło, bo wszyscy tak, bo na niego wlazła, bo to, bo pstro. Nie chce, to nie zdradzi. Zmuszą? To będzie to gwałt, a nie zdrada.
A on nie powiedział, że został zgwałcony, tylko że cię całowali, a potem spali razem.
A czy ja napisalam ze kazda? Napisalam ze zdarzaja sie takie..

Dobra ale nikt nigdy sie nie dowie co tam miedzy nimi na prawde bylo..jedynie o tym wie on i ta kobieta..on moze mowic tak aby wyszlo ze to on jest niewinny..a moze byc tez tak ze mowil prawde..jezeli to byl tylko pocalunek bez niczego wiecej to jeszcze nie jest tak zle..zalezy tez wlasnie jaki to byl pocalunek...ale bardziej interesowaloby mnie to czy on tego na prawde by zalowal i czy by sie na prawde staral to naprawic..i nie tak jak ten eski telefoniki i mamusia..on mialby mi to pokazac a nie rodzinie...

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez evikus Pokaż wiadomość
Ja nie wyobrażam sobie że miałabym być dalej z takim typem nawet tylko z tak blachego powodu przysięgi przed Bogiem (mimo tego, ze nie jestem jakąs tam wielką katoliczką) i przede mną, ze przysięga mi miłość WIERNOŚĆ i UCZCIWOŚĆ jak na samym starcie przed ślubem złamał te zasady.

Nie wspomnę już o wielu innych dużo bardziej poważnych aspektach. Wybaczyła bym mu na tzw odwal się i poszła w swoją strone po mimo tego ze pewnie byłoby trudno.

Poza tym współczuję takiego "wsparcia" od bliskich. Pieniądze ważniejsze niż to ze facet nie jest wobec Ciebie uczciwy a co za tym idzie może kłamać w wielu innych kwestiach.

A co do tego, że tylko debile zdradzają drugi raz. Muszę niektórych rozczarować, zdradzają tylko tak, żeby już na 100% się nie wydało. Bardziej się z tym kryją i pilnują.
No wlasnie mozna jednak wybaczyc niekoniecznie bedac z ta osoba...

Na rodzine w tym momencie bym w ogole nie patrzyla..tak samo jak oni by nie patrzyli na mnie...

Kazde klamstwo sie kiedys wyda..predzej czy pozniej...
slodkoo_mii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując