Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-30, 13:52   #4553
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Hej

Byłam po 8 na rozmowie w sprawie pracy. I teraz mam dylemat. Trzeba by założyć na siebie działalność i płacić ZUS co miesiąc. No i ludzi namawiać do ubezpieczeń. Ale jak zarobię wystarczająco dobrze to mam extra premie. Roboty w ciul ale kasa warta zachodu
Moja ciotka własnie na początku lipca otwarła agencję z ubezpieczeniami. Ale ona bawi się w to już od kliku ładnych lat, ma swoich klientów (do tej pory pracowała w jakiejś agencji) no i ma inny stały etat jako zabezpieczenie.
Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
ja się w ogóle słabo opalam i spiekam się. Dlatego poszłam na 4. Więc jak teraz pójdę na 6 to chyba nie spiekę tyłka co?

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

efonka
nie powinnaś
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Zna się któraś z Was czy można mieć firmę na siebie i etat u kogoś?
oczywiście że możesz Mój Tż pracuje na etacie w firmie i ma własny biznes ZUS płaci niższy w swojej ale tylko dlatego że to świeża firma i ma te zniżki na początek

Moja ciotka podobnie.

W ogóle to
dottta jest offline Zgłoś do moderatora