Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - idaria - przygoda z marką RIMMEL
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-30, 14:55   #22
IDaria
Raczkowanie

Dot.: idaria - przygoda z marką RIMMEL

Cześć. Moje dzisiejsze makijaże powstały dzięki fascynacji błyszczykiem 460 YOURS FOREVER, który idealnie się nadał do makijażu inspirowanego stylem Christiny Aguilery. Kiedy go zobaczyłam uznałam, że będzie się świetnie komponował z żółtym cieniem na powiekach (jak w teledysku: Not myself tonight).

Natomiast drugi make-up to taki codzienny „zwyklak” bez szału. Użyłam przy nim maskary 1-2-3 LOOKS na trybie drugim. Nie da się ukryć, że widać różnicę między trybem drugim, a trzecim jeśli chodzi o wygląd rzęs.

PS. Makijaż ala Christina (1-2-3 LOOKS, tryb 3).

Do zrobienia dzisiejszego makijażu oprócz w/w błyszczyka wykorzystałam:
Podkład - LASTING FINISH - 103true ivory
Puder - 004 SANDSTORM
Maskara 1-2-3 LOOKS
Inne (bronzer, cień żółty, korektor i eyeliner)

Podsumowanie błyszczyków:

Na pewno 460 YOURS FOREVER (bordowy) cudownie wygląda na szmince w tym samym kolorze (zdj. 1/2/3). Natomiast na samych ustach trudno go zaaplikować równomiernie przez co usta wydają się mieć kilka odcieni (zdj. 4). Zdjęcie nie oddaje tego efektu ponieważ użyłam niezbyt dużo błyszczyka, lecz przy próbach z większą ilością problem ten na żywo jest widoczny.

Jeśli szuka się produktu na co dzień warto skorzystać z jasnych kolorów takich jak 120 NON-STOP GLAMOUR lub 140 ALWAYS LOVELY, który posiadam w swoim arsenale.

Na zdjęciach będzie można zobaczyć swatch’e tych dwóch kolorów (NON-STOP GLAMOUR i 140 ALWAYS LOVELY).

Edytowane przez IDaria
Czas edycji: 2010-07-30 o 17:22
IDaria jest offline Zgłoś do moderatora