2010-07-30, 14:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek nowy zakładamy-plotkowanie w planach mamy :D
Cytat:
Napisane przez koszyk
Wątek zamówieniowy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015
Mam w subskrypcjach od miesiąca i czekam aż coś mnie pchnie i zamówię
Jaaa kiedy my z tż sami zamieszkamy pewnie jak dopiero jak skończę studia czyli za 6 lat(jeszcze ich nie zaczęłam) łeee
znikajac gratulacje, swoją droga uwielbiam bobaski (takie pachnące mhm)
|
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez koszyk
Oki, zaraz moj teżecior przyjdzie, więc znikam Miłego dzionka kobitki 
|
wzajemnie
Cytat:
Napisane przez dimethicone
Gratyy
A imię wybrane ? Bo mój brat nazwał swoją córkę Hania  Nie wiem co sie ludziom stało, ale bez przesady żeby krzywdzić dziecko na samym poczatku. Jestem pewna, ze bedzie miała przekichane w szkole ale wtedy będą się rodzice martwić
Ja wypiję !!!
|
Dziękuję Imię rodzice dopiero będą wybierać, siostra myślała ostatnio bardziej na imieniu dla dziewczynki, no ale jak się dziś okazało (dosyć szybko, bo powinna się dowiedzieć za kilka tygodni dopiero, ale już było widać) będzie chłopiec Co do imienia Hania, wiesz każdemu podoba się co innego, kto wie może dziewczynce się kiedyś to imię spodoba
Cytat:
Napisane przez myszorak
ooo gratuluję .. też bym chciała mieć bratanka lub bratanice, ale się jak na razie nie doczekam chyba .... a ostatnio coś często śnią mi się bobasy..
|
Dziękuję a sprawdzałaś w senniku co to oznacza?
Cytat:
Napisane przez paulina0512
zaraz wyjdzie, że z picia nici :P
myszorak to i tak wytrwała jesteś, trener nie zna litości chyba...
znikajac gratulacje zdrowie bobaska i świeżo upieczonej cioci!
|
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez latino18
Czesc dziewczyny;*
Mozna dołaczyć jeszcze?
Jestem Ania, tegoroczna maturzystka
|
hej
Cytat:
Napisane przez vicky_
aach, to ja sie dołączę do toastu.
i witam wszystkie nowe.
|
te bejbi,nie za młoda na picie? Vicky pijaku ^^
Cytat:
Napisane przez latino18
hee no tak to jest z rodzina
ja was zegnam narazie bo tez do pracy musze leciec ,jak bede miec sile kolo 23 czyli jak skoncze to sie jeszcze dzis pojawie
a jesli chodzi o serial obejrzyjcie sobie : persons unknown, dopiero jest z jakies 10 odcinkow ja obejrzalam 2 i faajne
|
A o czym to? Ja ostatnio oglądałam Skins, co prawda tylko 1 sezon i kawałek 2, głównie zależało mi na odcinkach w których pojawiała się Cassie chyba skończę 2 sezon oglądać, chociaż mam też do oglądania 2 sezon Tancerzy, ostatnio zaczęłam oglądać powtórki na tvp2 i mi się spodobał ten serial
Cytat:
Napisane przez kika171
o
a ja już wróciłam z Biblioteki, wzięłam jakieś 2 książki, zaraz naszykuję obiadek i się ponudzę także do wieczorka AA
ps zapraszam na pierrrogi chętne
aaa jeszcze Jess gratuluję 
|
pierogi chciałam, żeby mi mama ostatnio zrobiła takie "jej" ale jej się nie chciało, a taką mam ochooootę dziękuję
Cytat:
Napisane przez nellady
hej! można się przyłączyć?
|
Pewnie, hej
|