Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-30, 14:03   #788
Basia84
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

dzien dobry! moj synek obudzil mnie dzisiaj o 6 rano bo jakims sposobem sie osikal i wszystko mokre. ja czasami nie wiem jak on to robi, pieluszka dobrze zapieta a tu niespodzianka.

enetertete ja karmie butelka ale na dobe wychodzi 11 karmien. w nocy co 4h a w dzien rano je co godzine!! u nas pod zadnym pozorem lekarze mowia zeby nie podawac zadnych herbatek ani wody tylko i wylacznie mleko do 6 miesiaca. nie wiem czy wasze mleko rozni sie od naszego? i ma jesc na zadanie co jak je co godzine to czasem mnie wykancza bo nie moge nic zrobic ale jeszcze miesiac i ma podobno jest rzadziej

ja tez uwielbiam byc w ciazy! karmienia piersia za to nie lubie, zdecydowalam ze jak bedziemy miec drugie dziecko to nie bede karmic wogole i nikogo to tutaj nie zdziwi. za rok zaczniemy staranka o nastepne bo stwierdzilismy ze im dluzej bedziemy zwlekac tym ciezej nam bedzie podjac decyzje o nastepnym dziecku a nei chcemy zeby byl jedynakiem tak jak ja.

Edytowane przez Basia84
Czas edycji: 2010-07-30 o 14:06
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora