Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grudniowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-30, 15:11   #2273
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980
Dot.: Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grud

Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość
A ja dalej drążę temat wanienki- co sądzicie o tym odpływie? W sumie po co on jak nie ma stelaża? Czy starsze dziecko nie wywali go nóżką? A jak cenowo?
my korzystamy z najzwyklejszej a i wode szybciej sie z niej usuwa do zlewu lub brodzika trach i pusta
ale jak ktos ma taki bajer i chyba wiecej za taka sie placi to niech korzysta jednak zawsze to pozniej moze dziecku w jakis sposob przeszkdzac gdy zacznie sie krecic po wanience poznajac swoje sily w wodzie nie wiem...

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
No ja juterko 20 tydz zaczynam i jakies niecałe 4kg przytyłam. W sumie czuje zmiane tylko na brzuszku i w piersiach no i bioderka bo reszta jest jak narazie bez zmian wiec ciszy mnie to że od razu cała sie nie roztyłam.Oby tylko tak dalej zostało to byłoby super.Ale najwazniejsze to zdrowie Małego Szczęścia w brzusiu
Zuch dziewczyna super podejscie

Ja teraz mam +2,5 22 t.c. w poprzedniej mialam juz 9+
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora