Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grudniowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-30, 15:16   #2279
EdziaO
Zakorzenienie

Dot.: Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grud

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Anecka, nie ma czego zazdrościć akurat mnie, bo ja przy całej swojej szczupłości akurat tyłeczek miałam dosyć spory

Patrycja, ja staram się nie obżerać, ale przyznaję, że jem więcej niż przed ciążą, niestety dużo słodkiego ze względu na hipoglikemię - lekarz kazał. Kończę 5 miesiąc i mam już 7kg na plusie

Pisałyście o porodach rodzinnych... Ja się długo zastanawiałam nad tym, czy chcę żeby mąż przy tym był, ale doszłam do wniosku, że on najlepiej na świecie potrafi mnie uspokoić i generalnie jest oazą opanowania. Więc kto jak nie on Myślę, że nie zasłabnie ani nic, bo jest dosyć wytrzymały. Kwestia - czy on tego chce - pozostaje otwarta, bo powiedział, że chyba do ostatniej chwili tego nie da się przewidzieć. Pewnie więc zrobimy tak, że będzie ze mną (nie mam pomysłu, aby go wyprosić w którymkolwiek momencie, nie musi zaglądać akurat do centrum wydarzeń, może cały czas stać za mną, zwłaszcza, że chcę rodzić w pozycji kucznej, to musiałby mnie przytrzymywać), a jeśli w jakimś momencie uzna, że to go przerasta, to wyjdzie...
O ile oczywiście będę rodzić SN, okulista o tym zdecyduje po 30 tygodniu.
Właśnie pewnie jak ze wszystkim rozwój sytuacji rozstrzygnie wszystkie wątpliwości. Dla facetów to pewnie ciężka decyzja. Oni nawet nie mają miesiączki.

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora