Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-30, 15:16   #389
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Trzymaj się kochana.

Wiesz co, nie rozumiem jednej rzeczy - jeśli dwoje ludzi kocha się to się nie rozstają, ale pal licho, widocznie ktoś inny jest ci pisany.
Opowiem ci jak zakończył sie mój pierwszy poważny związkek (z moim pierwszym BS'em). Poszliśmy na dyskotekę i jakoś podczas imprezy zaczęlismy się sprzeczać (nie pamiętam o co) i on nagle wypalił, że proponuje żebyśmy zrobili sobie miesięczną przerwę i na razie to jest koniec (po 2 latach związku) no więc zaczęłam się zastanawiać jak powinnam się zachować w takiej sytuacji i zacząłam płakać (beczałam przez cały weekend). Mało tego, przestałam jeść, schudłam 5 kg (ważyłam wtedy 45 kg i wyglądałam jak chodzący trup), przez miesiąc jeszcze rozmawialiśmy ze sobą, ale jak się dowiedziałam, ze ma inną to odpuściłam. Poznałam innego, niestety ten związek też się rozpadł. I nagle po przeszło 2 latach oddzywa się mój pierwszy BS i napisał mi takiego oto smsa :" Czasami wspomnienia są jak kara za grzechy, nie można o nich zapomnieć"... Wiesz co zrobiłam? Roześmiałam się, zadzwoniłam do niego i powiedziałam "chyba sobie jaja ze mnie robisz, nie ma szans na to żebyśmy jeszcze kiedykoliwek byli razem"..
Tusalolot -uwierz mi, czas leczy rany, każde rozstanie boli, ale trzeba zamknąć w życiu jeden rozdział żeby móc spokojnie wejść w następny
Dokładnie
Jak powiedział mądry Pan Heraklit: Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki

Poza tym nie wierzę w czystą przyjaźń damsko-męską a co powiedzieć z byłym Rozumiem jakiś tam kontakt, czasem zagadać ale absolutnie nie ma szans na przyjaźń... Zawsze jedno będzie cierpiało... Na początku najlepiej maksymalnie ograniczyć kontakt

Bubu
, to elegancko Życzę przyjemnej roboty

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
a propos kotków... mam tu dwie foty ze wsiowej i normalnie kotki, 3!!! Tylko kto znajdzie 3 kota???
Haha niezły kameleon
Jak przyjedzie BS (zgadnijcie po co pojechał, podpowiedź: ciepło jest a dla mnie najlepsze na ciepły dzień?? ), to zgram ten film z Tolkiem albo nawet kilka

Będę w niedziele jechała do domu pociągiem Ściślej szynobusem Nie jechałam tą trasa już 6 lat Zamknęli ją ale od tego roku na wakacje otwierają (fakt, że tylko w niedziele ale i tak się cieszę). BS zawiezie mnie do Malborka, bo inaczej bym tam siedziała 2h sama... A z Malborka bezpośrednio do mnie Normalnie, to w Elblągu muszę się przemieścić kilka metrów na pksa i jeszcze tam siedzieć jak pała i czekać na autobus. A ta trasa pociągowa jest piękna Od Elbląga jedzie się ciągle przy samym Zalewie

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
w Pennys
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora