Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-30, 17:45   #4556
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
magi, nie szkodzi wiadomo, że jak dziecię rozrabia i marudzi, to siedzieć nie będziesz

A co się stało z rowerkiem? Jakiej firmy kupiliście?

A dermacol tez jest na allegro. Teraz będę kupowała podkład, a że lubię kryjące to może spróbuję go własnie.

Kurde tez bym sobie coś fajnego kupiła. Korcą mnie te mineralne pudry, ale ja nie wiem o co "w nich" chodzi

Ja muszę mieć kryjący, bo mam naczynka i ciągle rumieńce mi się przez nie zrobią. A jak już wypiję winko, to masakra...
Mam urodziny niedługo, więc Małżowi mówiłam, ze coś potrzebnego poproszę, więc może w tą stronę pójdę...
ja mam minerały i prawdę mówiąc nie zachwyciły mnie - potrzebne są pędzle do minerałów (te, o które pytała Angy i mam nadzieję, że będzie zadowolona, bo są mięciutkie ) i trzeba zmienić pielęgnację poranną, bo minerały trzeba nakładać na suchą twarz
ja kupiłam wszystko - kwas hialuronowy jako krem na dzień, pędzle, nakupiłam próbek, różne formuły, kolory niby wybrałam to co mi pasuje, a jak kupiłam pełnowymiarowe opakowanie to jakoś nie jestem zachwycona... ostatnio bardziej zaczęłam używać, ale raczej jako sypki puder bardziej kryjący, bo w upał nie kładłam podkładu

i mam wrażenie, ze podkreśla pory, ale moze to tylko ta formuła - mam intensive i semi mat, nie próbowałam tylko matu, glow to zbyt błyszczący był dla mnie

jaką masz karnację?

Dermacol na całą twarz się nie nadaje, tylko do połączenia czymś

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora