Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Firmowe ciuszki. Różne rozmiary.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-31, 11:46   #41
Anastazja#
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Firmowe ciuszki. Różne rozmiary.

Cytat:
Napisane przez madziareczka Pokaż wiadomość
Dziekuję, nic niestety nie znalazłam.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez asullka00 Pokaż wiadomość
cos za
RINASCIMENTO- mini falbanki, strzępienia, na gumce, z boku zapinana na zamek, rozm. M, stan NOWA
szerokość w pasie 66 cm (max. 94 cm), długość 34 cm
Dziekuję, ale nic niestety nie wypatrzyłam.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez ptakassia Pokaż wiadomość
7. CZARNE BUTY
rozmiar 38
wkładka 24,5 cm
WYMIENIĘ TYLKO NA COŚ SUPER!!!
Coś za nie? Poza wątkiem mam czarne platformy rozm. 38 ubrane ze 3 razy
Dziękuję, ale nic nie wypatrzyłam.

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Coca_colaa Pokaż wiadomość
Dziękuję, ale nic nie znalazłam.

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez rene1984 Pokaż wiadomość
ale ja sie zakochalam w butach ;( a moze interesuje Cie coś dla siebei mam leginsy poza watkiem (cekinowe) okulary przeciw słoneczne i pewnie coś bym jescze znalazla lae musze wiedzieć w jakim kierunku szukac Daj znać prosze czym mozna Cie kusic
Ubrań raczej nie szukam, bo mam ich całe mnóstwo. Można mnie skusić np. jakimiś perfumami Szukam też pampersów, bo tego nigdy za wiele

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez PannaDelikatna Pokaż wiadomość
Kochana, oddam mnóstwo za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1280506144 i bluzeczkę vila falbaniasta
Dziekuję, ale nic nie znalazłam.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Napisane przez LikeTheChocolate Pokaż wiadomość
a jaki rozmiar nosisz na górze i na dole? wyszukam może coś poza wątkiem za te buty
Tak jak już wyżej wspomniałam, nie szukam raczej ciuszków. Teraz tuż po porodzie noszę rozmiar ok. M/L. Ale mam nadzieję trochę schudnąć, więc póki co nie gromadzę ubrań.

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez twoja_stara Pokaż wiadomość
cos u mnie za te buciki? jaka jest dł.wkładki?
Dziękuję, ale nic nie znalazłam.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez rozowa_panterka Pokaż wiadomość
Dziękuję, ale niestety nic nie znalazłam.

Edytowane przez Anastazja#
Czas edycji: 2010-07-31 o 11:41
Anastazja# jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując