2010-07-31, 11:46
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Firmowe ciuszki. Różne rozmiary.
Cytat:
Napisane przez madziareczka
|
Dziekuję, nic niestety nie znalazłam.
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------
Cytat:
Napisane przez asullka00
cos za
RINASCIMENTO- mini falbanki, strzępienia, na gumce, z boku zapinana na zamek, rozm. M, stan NOWA
szerokość w pasie 66 cm (max. 94 cm), długość 34 cm
|
Dziekuję, ale nic niestety nie wypatrzyłam.
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------
Cytat:
Napisane przez ptakassia
7. CZARNE BUTY
rozmiar 38
wkładka 24,5 cm
WYMIENIĘ TYLKO NA COŚ SUPER!!!
Coś za nie? Poza wątkiem mam czarne platformy rozm. 38 ubrane ze 3 razy 
|
Dziękuję, ale nic nie wypatrzyłam.
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------
Cytat:
Napisane przez Coca_colaa
|
Dziękuję, ale nic nie znalazłam.
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------
Cytat:
Napisane przez rene1984
ale ja sie zakochalam w butach ;( a moze interesuje Cie coś dla siebei mam leginsy poza watkiem (cekinowe) okulary przeciw słoneczne i pewnie coś bym jescze znalazla lae musze wiedzieć w jakim kierunku szukac  Daj znać prosze czym mozna Cie kusic 
|
Ubrań raczej nie szukam, bo mam ich całe mnóstwo. Można mnie skusić np. jakimiś perfumami Szukam też pampersów, bo tego nigdy za wiele
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------
Cytat:
Napisane przez PannaDelikatna
|
Dziekuję, ale nic nie znalazłam.
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------
Cytat:
Napisane przez LikeTheChocolate
a jaki rozmiar nosisz na górze i na dole? wyszukam może coś poza wątkiem za te buty 
|
Tak jak już wyżej wspomniałam, nie szukam raczej ciuszków. Teraz tuż po porodzie noszę rozmiar ok. M/L. Ale mam nadzieję trochę schudnąć, więc póki co nie gromadzę ubrań.
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------
Cytat:
Napisane przez twoja_stara
cos u mnie za te buciki? jaka jest dł.wkładki?
|
Dziękuję, ale nic nie znalazłam.
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------
Cytat:
Napisane przez rozowa_panterka
|
Dziękuję, ale niestety nic nie znalazłam.
Edytowane przez Anastazja#
Czas edycji: 2010-07-31 o 11:41
|
|
|