Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dwie kreseczki na teście juz mamy-wiosną maluszki przywitamy-marzec-kwiecien 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-31, 14:40   #2161
Castia
Wtajemniczenie

Dot.: Dwie kreseczki na teście juz mamy-wiosną maluszki przywitamy-marzec-kwiecien 20

Cytat:
Napisane przez MONIKA1850 Pokaż wiadomość
U nas dzis taka piekna pogoda a ja juz na nic niemam silnaprawde nieweim co mi dolega:confused :dlaczego tak dlugo plamie???Boje sie najgorszego,brzuch mnie nie boli czasami zakluje ale nie boli tak jak na @ ,mam metlik w glowie miala ktoras z was tez tak????
ja też plamię już dość długo, biorę duphaston ale czy on pomaga to nie wiem jak plamiłam tak plamię, tylko że teraz jakoś tak na brązowo

Cytat:
Napisane przez novia Pokaż wiadomość

Ja też tak miałam- brzuch mnie nie bolał, a tylko plamiłam. Jak poszłam no wizytę to gin mi przepisał duphaston 3x dziennie na te plamienia. Ale wcale mi nie pomogło- dalej plamiłam i to coraz bardziej. Na szczęście mój gin kazał mi przyjść po tygodniu do kontroli z tymi plamieniami i dał mi zwolnienie dwa tygodnie. Zaraz jak tylko dwa dni w domu zostałam i nic nie robiłam- żadnych stresów, wysiłków itp to mi przeszło. A w sumie plamiłam już ponad dwa tygodnie... Nic się nie martw, tylko odpoczywaj i się nie stresuj, bo u mnie te plamienia to jak nic z tego były.
mnie brzusio tylko czasami tak zakłuje, zauważyłam tez że jak więcej porobiłam czegoś w domu to i plamienia były większe, ale kurcze ostatnio oszczędzam się jak mogę a one i tak są

kurczę ja to nie czuję się żebym była w ciąży, żadnych mdłości,wymiotów, zachcianek, jem co mi dadzą i co akurat mam w lodówce czasami rano mi tak troszkę niedobrze ale wystarczy ze coś ugryzę i już w porządku. tak więc współczuję wam no ale takie uroki cięzarówek
aaaa jest jeden mankament u mnie nie mogę podróżować
jutro jedziemy do kazimierza - 3h drogi i już kurde się boję, ostatnio byliśmy w częstochowie to w obydwie strony wcinałam krakersy, paluszki i chipsy i tylko takim sposobem jako tako dojechałam. strasznie mi niedobrze w aucie. jeszcze wieczorem musze jechac po prowiant na jutro bo będzie ciężko
Castia jest offline Zgłoś do moderatora