Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od Października Zaczynam Studiować Kosmetologie! Zapraszam Wszystkie Studentki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-31, 14:19   #814
Wena90
BAN stały

Dot.: Od Października Zaczynam Studiować Kosmetologie! Zapraszam Wszystkie Studentki

Ja się jeszcze do czegoś odniosę... już pisałam, ale nie o tym, chociaż gdzieś już jakaś absolwentka NWSK we Wrocku pisała o tym... To, że ta szkołą to porażka to nie ulega dyskusji, ale czasem ktoś do mnie napisze na prv z pytaniami, ja tylko dobrze radzę, każdy zrobi co chce, ja też słuchałam innych, ale i tak tam poszłam, a teraz wiem, że gdybym posłuchała ich wtedy lepiej bym na tym wyszła! Ale każdy ma swój rozum, swoje życie zrobi co chce. Pisze się do mnie jak to gładko się tam załatwia... Kochane, to pierwsze i ostatnie formalności, które Wam pójdą tam gładko! Ja wypisałam się w marcu a do dziś mają problem żeby mi wydać papiery, a goni mnie termin z innej uczelni by im te dokumenty dostarczyć! Nawet ten idiota kanclerz, czy Pani dziekan nie są upowaznieni by pod nieobecność głupiej sekretarki wejść do sekretariatu.. a co dopiero wydać dokumenty. Nawet jak już nie jesteś studentką robią Ci pod górę!! Ja pisałam już jaki tam jest cyrk, dlatego nie miauczcie już do mnie na prv, nie chcę być nie miła, po prostu dla mnie to koszmar i mnie samo wspomnienie tej szkoły to straszne nerwy, a wszystko tutaj napisałam, więc co mam jeszcze napisać, mam napisać wprost? NIE IDŹCIE TAM! A co zrobicie to Wasz wybór, ale nie piszcie już z pytaniami do mnie skoro wszystko tutaj opisałam ja i inne dziewczyny i jak już podjęłyście decyzje, bo to mija się z celem.
Ja w poniedziałek jadę tam ostatni raz i na pewno nie dam się zbyć, ostatni raz i widzę, że na nich tylko policja już podziała o ile jej też w łapę nie dali... żal..
Pozdrawiam.
Wena90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując