Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-31, 15:29   #1490
myszowata s
Rozeznanie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Myszka wiedziałam ze na Ciebie mozna liczyc a po butki zapraszam do zary sa drogie ale wg mnie warto wydac troche kasy zeby byly mega eleganckie, sexowne a do tego wygodne chociaz ja za te wiele nie zaplacilam bo 170zł, wiec jak na buty to znosnie, a sa jak mowisz-obledne
Myszka a szukasz i nie mozesz znalezc zadnej pracy? w Bydgoszczy jest tak kiepsko? gdzie i jakies szukasz?
Racja jak na buty, nie jest aż tak źle, chociaż powiem szczerze, że nie lubię wydawać aż tyle kasy na rzeczy, które wiem, że ponoszę jeden sezon i będą do wyrzucenia, lub już do niczego się nie przydadzą. Ale jeśli bym wiedziała, że ponoszę je dłużej to oczywiście warto zapłacić rozglądam się za podobnymi, chyba przez was zaczyna mi coś odbijać

Z szukaniem pracy ostatnio trochę przystopowałam, chociaż dalej się rozglądam. Ale, że tak powiem robię się coraz bardziej popularna z tym haftem i mam trochę zamówień za kasę (jak coś to się polecam, jestem otwarta na propozycje) więc istnieje szansa, że trochę dorobię. Co prawda to nie to samo co normalna praca ale zawsze coś, tym bardziej, że chciałam z tym związać przyszłość więc się cieszę no i ten kurs, to mi trochę czasu zżera Ogólnie to w Bydgoszczy z pracą jest dramat
Paa kochana pamiętaj, jestem z Tobą duchowo!

Hej Nati mam dopiero początki teorii, ale bardzo sobie chwalę szkołę do której się zapisałam, bo instruktor jest świetny. Mam nadzieję, że do końca będzie tak fajnie
A zakręcona czemu jestem? Nie wiem. Chyba mam za dużo na głowie i nie wiem w co ręce włożyć. Bo i z wami bym chciała pogadać, i powyszywać muszę, i już się wzięłam za naukę do kursu, i po drodze ciągle coś mi wyskakuje do roboty
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora