Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dwie kreseczki na teście juz mamy-wiosną maluszki przywitamy-marzec-kwiecien 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-31, 16:49   #2163
Mantequilla
Raczkowanie

Dot.: Dwie kreseczki na teście juz mamy-wiosną maluszki przywitamy-marzec-kwiecien 20

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
ja też plamię już dość długo, biorę duphaston ale czy on pomaga to nie wiem jak plamiłam tak plamię, tylko że teraz jakoś tak na brązowo

mnie brzusio tylko czasami tak zakłuje, zauważyłam tez że jak więcej porobiłam czegoś w domu to i plamienia były większe, ale kurcze ostatnio oszczędzam się jak mogę a one i tak są

kurczę ja to nie czuję się żebym była w ciąży, żadnych mdłości,wymiotów, zachcianek, jem co mi dadzą i co akurat mam w lodówce czasami rano mi tak troszkę niedobrze ale wystarczy ze coś ugryzę i już w porządku. tak więc współczuję wam no ale takie uroki cięzarówek
aaaa jest jeden mankament u mnie nie mogę podróżować
jutro jedziemy do kazimierza - 3h drogi i już kurde się boję, ostatnio byliśmy w częstochowie to w obydwie strony wcinałam krakersy, paluszki i chipsy i tylko takim sposobem jako tako dojechałam. strasznie mi niedobrze w aucie. jeszcze wieczorem musze jechac po prowiant na jutro bo będzie ciężko

ja też mam 0 mdłości, a co do lokomocyjnej, to niestety, choruje od dziecka i nie przeszło mi z wiekiem
Mantequilla jest offline Zgłoś do moderatora