Zakorzenienie
|
Dot.: pogaduchy nastolatek III-w pogoni za wakacjami :D
Edeldredzia pozdrów Go ode mnie i życz zdrowia 
Cytat:
Napisane przez SunnyGirl
Od Michałka oczywiście  ale mnie zaskoczył:P pozytywnie 
Matko wesele za tydzień a ja nie mam sukienki i nie wiem, gdzie szukać już.. :/
|
ja miałam kremową (zastanawiałam się czy w niej mogę iść, ale po pierwsze: Panna Młoda jak ją zobaczyła, to powiedziała że miała kilka identycznych, m.in. na ślubie swojego rodzonego brata, a po drugie osoba towarzysząca świadka miała praktycznie białą sukienkę )
Princess339 ja tak schudłam, że spodnie, które kupiłam i były obcisłe, teraz mi spadały na wyjeździe (a jeszcze musiałam je spinać agrafką, bo odpadł guzik, a to były moje jedyne długie spodnie, które wzięłam )
malenka94
dziewczyny w gimn zawsze są głupie, a zawsze trafi się jakaś 'czarna owca' - poważniejsza i normalniejsza od nich...
Cytat:
Napisane przez Edeldredzia
Ja mam tylko Martyny i Anety 
|
i mój 
Cytat:
Napisane przez asiulek19
 nie wiem czy troszkę  ale już nie będę  Wiesz co Martyna ja mam tak pierdziele wszystko może czasem bez namysłu i najwyżej będzie wiocha ,ale tak na moje jestem lubiana przez dziewczyny z klasy ,miałam tak ,że w gim. byłam uważana za cichą myszkę, że jak powiedziałam ku.wa to wszysty o.o a teraz nie,że się zmieniłam tylko pokazałam naprawdę jaka jestem  i nie muszę nikogo udawać(może troszkę  ) jak w gim.
|
też tak mam powiem ****a, spierdalaj, albo coś takiego i 'ooo... przeklinasz?' normalnie jak małpa w zoo 
Cytat:
Napisane przez kaaarii
nie lubię, takich odwiedzin rodziny, chyba że przyjeżdżają przystojni kuzyni 
|
a ja lubię no chyba, że ze stron taty... bo mamci rodzina jest fajna 
Cytat:
Napisane przez znikajac
No ja miałam kiedyś też krzywy, a teraz mi ortopeda powiedział, że mogę mieć w przyszłosci wielki problem z kręgosłupem, i mam jeździć na basen, szkoda, że chęci na to i ochoty brak ...
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------
o,podejdź do kamery to będziemy Cię widzieć w tv 
|
ja mogę mieć problemy jak będę w ciąży, szczególnie z szyją (trzy razy w kołnierzu robią swoje...), jak i z resztą kręgosłupa...
ten pomysł z plakatem jest za***isty 
Cytat:
Napisane przez ghana
takie wymyslne nie podobaja mi sie niestety. Chociaz Nikola to moja najlepsza przyjaciolka
ja tez juz wiem od dawien dawna - spełnię marzenie mojej mamy i nazwie tak jak ona chciałaby nazwać swego synka lub nastepną córeczkę 
|
ja jeśli córeczka to Weronika (pomimo pewnego sprzeciwu mamci), Agnieszka, Ania albo Joanna 
a chłopak to Przemek, Darek, Paweł albo Grzegorz (tradycja: tata i braciak to Grzegorze )
Cytat:
Napisane przez ghana
to w takim razie witam 
|
hej 
ja też pierwszy raz Cię na forum widzę 
Cytat:
Napisane przez Princess339
Jaa miałam ją ostatnio! I muszę sobie znów kupić, ona ma taki prawdziwy smak, nie to co te z torebek, chociaż też są do wypicia :0
Ogólnie ekspresówki są gorsze od takich liściastych 
|
ja w Piszu piłam Dilmah karmelową 
Cytat:
Napisane przez SunnyGirl
Jeśli chodzi o pierwszą co podałam to powinna byc  autor : Nicholas Sparks , podobno inne książki też są dobre.
A M.Fox to wypożyczałam akurat  i nie wiem jak autorka stoi 
|
dobre? one są cudne! wszystkie! facet ma talent! 
Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina
miałam Chrome ;p
ale najlepsza Mozilla 
|
ja miałam explontera ( ) i teraz Mozillę, która jest dla mnie najlepsza
"Wierz w siebie, wiara czyni cuda, wielu się nie udało, ale Tobie się uda..."
/Drużyna Mistrzów - RDW, RPS, Dobrzan - "Wierz w Siebie"/
|