2010-07-31, 23:17
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
Mój brzuch w ciągu dwóch tygodni strasznie się powiększył. Teściowa mówi że i tak jest malutki bo ona ma większy normalnie (ale jest przy kości i 30cm wyższa to nic dziwnego...), ale ci co znają mnie dobrze widzą duuuużą różnicę, bo ja zawsze prawie wklęsła byłam. A teraz jestem chudziutka i taka piłeczka na dole z przodu 
Ostatnio chłodno a mi się pokończyły dobre bluzki z długim rękawem, bo każda mi podjeżdża do góry...
Zazdroszczę tym z Was które już czują ruchy. To moje pierwsze dziecko, więc pewnie poczuję je później... Choć wszystkie znane mi mamy mówią, że ruchy były fajne tylko na początku, a nie później kopniaki które nie dawały zasnąć 
Ja też chcę sałatkę... Na razie wcinam ogórki z ogródka i czekam na jajecznicę. Muszę w końcu przytyć (przytyłam 1kg!) więc jem ile dam radę. Szkoda że nogi i moje uda tak łatwo nie tyją, bo chętnie troszkę tłuszczyku bym na nie przyjęła 
Aha, kupiłam taką dużą poduszkę - banana wypełnioną kulkami styropianowymi do spania dla kobiet w ciąży i później do karmienia (49zł) i jest genialna! W końcu przespałam całą noc na boku mając ją między nogami, pod brzuszkiem i głową!
A dokładnie te wanienki z Biedronki z Kubusiem Puchatkiem można kupić w Baby Maxie za chyba 23zł
Edytowane przez make_up_istka
Czas edycji: 2010-08-01 o 00:06
|
|
|