Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-01, 08:53   #433
malinka118
Rozeznanie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Zabieram się do odpisywania od 3 dni. Mam nadzieję, że teraz mi się uda.

Od wczoraj mam Olafka w domku, wrócił mega szczęśliwy i znowu chce jechać, bo dorwali z dziadkiem stary rower mężusia jak był dzieckiem i mają napraiać. Dzisiaj jedziemy do Koniakowa do Kuzynki męża z noiecka bo w maju urodziła córeczkę.

Patinka Ja się jeszcze odniosę do sytuacji z mamą. Moja teściowa jak byłam w ciąży z Olafkiem mówiła sama bez proszenia, że się nim zajmie jak będzie miał rok. Powtarzała to cały czas. Tydzień przed terminem poinformowała nas, że jedzie do sanatorium i żebyśmy pomyśleli nad czymś innym. Na gwałt po znajomości załatwialiśmy żłobek, chociaż nienawidzę tej instytucji. Olafek poszedł i po 4 dniach angina. Chodził pół roku - w każdym miesiącu był 2 - 5 dni, potem chory. Brałam opiekę, moja mama zmieniała się nocki i zajmowałą nim, tato jak miał noci też z nim był (mój tato z tych co przy nas robił wszystko i przy wnukach też potrafi). Potem teściowa jednak stwierdziła, że z nim będzie i była około roku. Olaf miał 2 lata i 4 miesiące jak poszedł do przedszkola. Nie chorował był super zadwolony. Czasy "teściowej" były dla mnie mega stresujące. Nie słuchała mnie w niczym. A my niestety nie mogliśmy sobie wtedy pozwolić na nianię, ani mój wychowawczy dłuższy. Patinka jak tylko możesz znajdź nianię i nie dawaj małego do żłobka. Z Mi zostaję rok, a potem będzie niania.

Zebra ja blenderuje ziemniaki tą zwykłą końcówką i też są super placki - kroję je najepierw na mniejsze kawałki.

Aldii ja jade do Jastrzębiej Góry 14 - 29 sierpnia i wybieram się do trójmiasta. Może też udało by się spotkać?

Ingrid byłam wczoraj w Bielsku w tesco i na Sarnim, rozglądałam się za Tobą, czy przypadkiem się nie spotkamy...

Addicted super fotki. Maciuś rowija się podobnie jak Mi

Karola_sz mój 4 latek stale pije alveo i po za katarami w ciągu tego roku miał raz zapalenie oskrzeli i słaba jelitówkę - ale to było w okresie jak skończyło mi się alveo i nie dawałam mu bo myślałam, że go już nie potrzebuje.http://akuna.pl/index.php?typ=AUH&showid=286 Teraz też uodparniamy go ribomunylem. http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1887

Bardotka mam nadzieję, że ranka nie jest duża i się szybko zagoi.

Pysiu wracaj do nas szybko i nie mogę się doczekać fotek.

Tajga super wózek, ale nie na polskie warunki - krzywe chodniki, brak podjazdów. Ja chcę na wiosne kupić Maclarena techno xt - szkoda, że w Polsce są 2 razy droższe niż w UK albo IR, a nie ma mi kto go ysłać z Wysp
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora