2010-08-01, 15:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
Napisane przez p4w
tak, taka kolorystyka wg mnie narzuca nowoczesny styl 
ja bym dała stalowo grafitowe szafki z ciemnym blatem, i jedną szafkę w kolorze paska i podwieszanego sufity bym gdzieś wpasowała
no i dodatki w kolorach fioletu
coś takiego - fotki 17 od góry
http://www.vitus.szczecin.pl/galeria.html
|
jako dodatek to chce firanke taka roletke biala z fioletem
a meble chyba jasne grafitowe i szafki mrozone szklo a blaty to mysle zeby ciemny grafit z bezem cos jak plytki
dzieki za stronke
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
mz nowoczesne, stylizowane na starodawne zupełnie by nie pasowały do
koloru ścian i dodatków
kolor sufitu, halogenki i lampy są nowoczesne, chyba że inne meble bierzesz pod niż starodawne.
Mi podobałaby się kuchnia starodawna, w ciepłym żółtym kolorze, z jakimś kredensem, spiżarnią i dużym stołem, ale to jeśli kiedyś mielibyśmy mieć dom, a na razie mam sama nowoczesną kuchnię 
|
nie zadnych stylowych nie chce bardziej chodzi mi o to czy szare plyty czy jakies w kolorze drewna
Cytat:
Napisane przez Svinecka
o jaaaaa 
przepiekna 
zazdraszczam
ale jak bede miec domek tez sobie zrobie taka
ja tam widze biale lakierowane meble w twojej kuchni - a blat.....moze w kolorze takie fioletu jak dekor
albo grafitowy marmur
|
wiesz mi sie biale podobaja ale to mycie.......juz raz uzytkowalam biale meble w irlandii i porazka, wystarczylo ze palcem dotknelam to slady byly a ja musze miec czyste
Cytat:
Napisane przez Miramej
Pierwsze gotowanie za mną  , Kuba zjadł i nie grymasił bardziej niż zwykle 
Ale będę miała jeszcze kilka pytań, mogę? 
|

jasne
Cytat:
Napisane przez UnholyOne
Ja tylko na chwilkę pochwalić sie moim dzisiejszym dziełem
czeko, fajne kolory. jak zajrze wieczorkiem to coś może napiszę o meblach, znaczy się doradzę
Teraz lecę dalej sprzatać
papa
|
wow ale torcik
Cytat:
Napisane przez Miramej
Moje pytania
- siekacie mięsko nożem, czy blenderujecie? Ja zblednerowałam, bo mi się jakieś za twarde dla Kuby wydawało
- jak się zamraża w pojemniku, to on musi być wypełniony w całości, czy może być np. do połowy?
- jaką konsystencję uzyskujecie i w jaki sposób? Ja zblenderowałam, ale nie tak do gładkiej papki.
- na jakiej wodzie gotujecie? Z kranu czy mineralnej/źródlanej?
- makaron miałam świderki i też go blenderem potraktowałam - dobrze, czy nie bardzo?
Później pewnie będą następne
A tak BTW jaką wodę teraz piją Wasze dzieci? Bo powinno się chyba już przejść ze źródlanej na mineralną? 
|
-miesko blenderuje ale tak ze sa wyczuwalne grudki
-nie ma znaczenia czy pojemnik jest pelny
-ja blenderuje ale nie na gladko a jutro sprobuje jej podac rozgniecione bo juz coraz lepiej sobie radzi z gryzieniem, dzisiaj jadla obiadek ze sloiczka (mialam lenia)i byly tam duze kawalki -jadla bez problemu i mam wrazenie ze lubi memlac bo sie cieszy przy tym
-na kranowie
-makaronu nie miskuje bo jest miekki i sam sie rozwala jak lyzeczka mieszam
Wercia pije albo żywiec zdroj albo kranowe przegotowana
Cytat:
Napisane przez aannuullaa
Czeko jeżeli jeszcze nie byliście w zamku w Pszczynie to polecam, pięknie tam w środku i park też bardzo fajny
|
bylam kiedys za czasow podstawowki ale moze z Wercia pojedziemy
|
|
|