Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak najbardziej "ruda" farba do włosów.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-01, 16:14   #1208
julianna-p
Wtajemniczenie

Dot.: jak najbardziej "ruda" farba do włosów

nie wypowiadam się tu za często na takie tematy bo na konkurencyjnym wątku rudości niezbyt chętnie słuchano rad , ale zrobię wyjątek
a więc trivial wg mnie przyczyna może być bardzo banalna-> nie masz przypadkiem naturalnie rudawych włosów?? albo wręcz przeciwnie skrajnie zimnych?? bo kolory drogeryjne najczęściej wychodzą pięknie rude na typowo mało wyrazistych naturalnie włosach. to wiedza z obserwacji, farbuję włosy od 13 r.ż. i z racji naturalnie rudawych włosów żadną farba drogeryjną nie uzyskałam normalnego koloru... moja siostra z zimnym blondem każdy kolor uzyskuje idealnie. podobnie z kilkunastoma koleżankami , którym farbuje włosy...
piszesz, że nie masz kasy więc taniej będzie przejśc na farby profesjonalne, które nie zniszczą włosów i dadzą lepszy efekt. najtańsze farby ze znanych mi profesek to ce-ce lub jeszcze tańsze alvaves(?). jedno farbowanie z wodą wychodzi koło 10 zł, kolor piękny i rudy. co więcej nie musisz rozjaśniać jeśli kolor nie jest strasznie ciemny bo dodając wodę 9 uzyskujesz kolor jak przy rozjaśnianiu . na pewno masz mozliwość zakupienia takiej farby, jeśli nawet nie stacjonarnie to przez allegro... moim skromnym zdaniem warto pozostac przy ulubionym kolorze tyle, że taniej i lepiej .

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora