Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopytka wykupiły, sektę założyły-SigmoChopaków buty wciaż nie znudziły- część XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-01, 23:03   #1814
niut0
Zakorzenienie

Dot.: Kopytka wykupiły, sektę założyły-SigmoChopaków buty wciaż nie znudziły- część X

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
heloł!!
wróciłam z nad jeziora i było super co jakiś czas do was pisałam, ale internet nie działał z prędkością światła dzisiaj się w końcu wykąpałam w jeziorze, ale trochę mnie to kosztowało

Goniak!
jak było za wschodnią granicą?

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
dobrze że ktoś mnie rozumie bo czasami jak was tu czytam to mam wrażenie że wszystkie wiedzą co chcą robić mają konkretne plany na przyszłość... co do uczelni, pracy itd
tylko ja taki nie dobitek
ja też nie wiem
nie najlepiej się, że nauczycielskim angielskim czuje i pewnie bym to rzuciła w cholerę, ale sam angielski lubie. Boję się jak to dalej będzie, nie chcę skończyć w wiejskiej szkole użerając się z dzieciakami.. (od razu powiem, że są to tylko moje odczucia, po prostu nie sprawdzę się jako nauczycielka)

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Poison Pokaż wiadomość
no wlasnie nie 'sami swoi' garstka tylko i źle sie czuje i zamykam sie w sobie
kopytka nam nieznajome osoby przyniosły

Cytat:
Napisane przez aja23 Pokaż wiadomość

O matko myślalam, że tu jedna wielka rodzina a tak naprawdę to wszędzie tylko zagrożenia widzicie

Olencjaaa jesteś moją ulubioną Sigmomaniaczką za te kopytka

Trzeba było brać oba kolory
bo rodzina tu jest, ale jak się już znamy jak nas podczytujesz to coś już o nas wiesz, a my o Tobie nic

Cytat:
Napisane przez strawberka Pokaż wiadomość
oj widocznie stwierdził, że są tak ładne, że kupił je też siostrze wiesz jak to facet- poszedł po najmniejszej linii oporu, nie chciało mu się pewnie szukać prezentu dla siostry albo jakaś wyprzedaż była
to samo pomyślałam
ale nigdy się z perfumami nie identyfikowałam, więc nie jestem w staniu wczuć się w sytuację

za to z torebką przegiął naprawdę

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Inuyashka Pokaż wiadomość
chopki !!
jak moge sprawdzić czy perfumy na all sa oryginalne ?
znalazłam takiego jednego i ma same komenty pozytywne
poczekaj na Dott

a i wiem, że gdzieś jets wątek na którym dziewczyny mówiły czy oryginał czy nie