Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Allegro problem
Wątek: Allegro problem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-01, 22:05   #30
SamSzef
BAN stały

Dot.: Allegro problem

Cytat:
Napisane przez _basia Pokaż wiadomość
beaata

ma tego chcialąś niewywiązywanie się z transakcji za to dostalś negatywa jeśli tego nie rozumiesz to ja jutro sprawę zglaszam na policję w bydgoszczy i informuję obslugę allegro aby zawiesili bez terminowo twoje konto na allegro nieznoiśne dziewuszyszko zobaczymy kto bedzie nie wyrozumiały bo już na allegro niczego nie kupisz ani nie sprzedasz pozegnaj się z allegro ja za to ze tynieznośna dziewczynko musiałem zaplacić prowizję i widać ze nie przeczytałąś regulaminu allegro i allegro mi przyzna rację

ja ze swojego miejsca zamieszkania na komisiariat policji mam 3minuty drogi zeby dzis nie byla niedziela to spraw by już była na policji a tak jutro o godzinie 8,30bedzie zgloszona na policję dziewczynko jesteś bardzo nieodpowiedzialną osobą i radze zrezygnuj az handlu na allegro bo jesteś jeszcze bardzo glupitka i już jest allegro powiadomione o twoich wyczynach i to jest kwwestia kilku dni a bedziesz miala konto zawieszone dożywotnio i jeszcze ssię tobie dobierze polcja

ja bede ciebie ciągal po sadach za tą transakcję az mi nie wynagrodzisz za poniesione koszty i nie przeprosisz za twoje glupie postępowanie dziewczynko w kilku ogólnopolskich gazetach takze ter 10zlotych to ci z gard la wyrwię jutro o 8,30 zaczynam

toja panią zmuszę albo dziewczynko ciebie przywioozą w obrączkach do samej bydgoszczy

najppierw to jutro zajmie się panią policja z bydgoszczy i się spotkamy wsądzie w bydgoszczy a skoro pani nie chce po dobroci to policja panią dziewczynko przywiezie w obrączkach do sądu a jutro o godzinie 8,30 sprawę zgłaszam w komisiariacie policji w bydgoszczy już kilku chciało ze mną walzcyc i wszyscy byli spaleni a ja tego nie odpuszczę dlatego ,ze dziewczynko jesteś nie odpowiedzialna i takich ludzi trzeba likwidować

Nie miał prawa w ogóle wypisywać tych rzeczy

burak jakiś albo niezrównoważony psychicznie. ale zachowaj mejle od niego tak jak radziły inne dziewczyny.

co to za koleś, któremu chce się takie rzeczy wypisywać za towar za 10zł..

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Napisane przez _basia Pokaż wiadomość
On wystawił 2 płyty po 10 zł i koło 8zł koszt przesyłki...
Dziwny, chce mu się łazić po sądach tylko o 10zł...

Pisze mi '' masz to dziewczynko odkręcić tego negatywa''
Usunę i go przeproszę, żadnej kasy mu nie wyślę - racja to byłby prezent. Dziewczyny, to jak usunąć ten komentarz?
unieważnienie. ale wtedy on też musiałby Tobie wystawić negatywa, żeby za porozumieniem stron je unieważnić.
SamSzef jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując