beaata
ma tego chcialąś niewywiązywanie się z transakcji za to dostalś negatywa jeśli tego nie rozumiesz to ja jutro sprawę zglaszam na policję w bydgoszczy i informuję obslugę allegro aby zawiesili bez terminowo twoje konto na allegro nieznoiśne dziewuszyszko zobaczymy kto bedzie nie wyrozumiały bo już na allegro niczego nie kupisz ani nie sprzedasz pozegnaj się z allegro ja za to ze tynieznośna dziewczynko musiałem zaplacić prowizję i widać ze nie przeczytałąś regulaminu allegro i allegro mi przyzna rację
ja ze swojego miejsca zamieszkania na komisiariat policji mam 3minuty drogi zeby dzis nie byla niedziela to spraw by już była na policji a tak jutro o godzinie 8,30bedzie zgloszona na policję dziewczynko jesteś bardzo nieodpowiedzialną osobą i radze zrezygnuj az handlu na allegro bo jesteś jeszcze bardzo glupitka i już jest allegro powiadomione o twoich wyczynach i to jest kwwestia kilku dni a bedziesz miala konto zawieszone dożywotnio i jeszcze ssię tobie dobierze polcja
ja bede ciebie ciągal po sadach za tą transakcję az mi nie wynagrodzisz za poniesione koszty i nie przeprosisz za twoje glupie postępowanie dziewczynko w kilku ogólnopolskich gazetach takze ter 10zlotych to ci z gard la wyrwię jutro o 8,30 zaczynam
toja panią zmuszę albo dziewczynko ciebie przywioozą w obrączkach do samej bydgoszczy
najppierw to jutro zajmie się panią policja z bydgoszczy i się spotkamy wsądzie w bydgoszczy a skoro pani nie chce po dobroci to policja panią dziewczynko przywiezie w obrączkach do sądu a jutro o godzinie 8,30 sprawę zgłaszam w komisiariacie policji w bydgoszczy już kilku chciało ze mną walzcyc i wszyscy byli spaleni a ja tego nie odpuszczę dlatego ,ze dziewczynko jesteś nie odpowiedzialna i takich ludzi trzeba likwidować
Nie miał prawa w ogóle wypisywać tych rzeczy