2010-08-01, 23:50
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Hiszpania- Lloret de Mar-wątek zbiorczy cz.III
Boziu ile nadrabiania miałam ! Dawno nie pisałam, bo zabalowałam 
Ale widzę, że spokojnie dobijemy do 4 wątku ! 
Okej teraz postaram się wszystko nadrobić
No więc była mowa o ubraniach. Ja jeszcze dokładnie nie liczyłam ile czego biorę, ale myślę, że jakoś podobnie do reszty Jeśli chodzi o prostowanie włosów itp, to u mnie to odpada z tego względu, że mam całkiem proste i w ogóle mi się nie kręcą podobnie jak u fleur Nawet jak sobie je zakręcę, to dłużej niż pół dnia nie wytrzymają mimo lakieru, także pozdro 
A teraz co do relacji z wyjazdu Dear, to przerypane ( tak, pamiętam, żeby ładnie się wyrażać ! ; * ) Ja osobiście bym się nie bała tego, że opiekunowie zadzwonią mi do domu bo i tak lipy bym nie miała, tylko tego, że narobią mi dziadostwa w nowej szkole, a to nie byle jaka szkoła, tylko dość dobra ( skromność ) Ogólnie jest taka zasada, która ja uważam za świętą, że lepiej pozwalać na złe, widzieć je i mieć nad nim kontrole niż zabraniać, bo wiadomo, że młodzież i tak zrobi swoje, a opiekun jedynie sobie przesra u całej grupy
Okeej, dalej ^^
RUS ! hahaha czytasz w moich myślach z majonezem, rozrypało mnie to hahaha
A tak w ogóle, to widziałam, że nowa dziewczyna się pojawiła na forum, która się zastanawia nad biurem i terminem sierpniowym Bodajże anywayx ! No więc tak jak już pisała Justine wybieramy się z funclubu w terminie 16-28, tylko że ja nie jadę tak jak większość tutaj do Hotelu Eugenia, tylko do Sanmarti inaczej Don Juan Center, a wcześniej byłam w Goya, ale ten hotel wycofali już z oferty ! Także koleżanko zapraszamy do nas ! 
( sorka za to rozpisanie ;D )
|
|