Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi kwartał naszych beks -kiedy w końcu czas na SEX?! III-IV 2010r
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-02, 09:16   #2146
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Drugi kwartał naszych beks -kiedy w końcu czas na SEX?! III-IV 2010r

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
A ja tam jestem wyrodna . moje dzieci śpią już o 20stej . mała jest kąpana o 18stej potem ją kłade do wyrka czasem zaśnie od razu a czasem się gapi w karuzele potem z małym ogladam fakty i jemy kolacje , po faktach go kąpie i po 20stej już kima a ja mam wieczór dla siebie musze zacząc śmigać na basen wieczorami bo u mnie do 22giej jest
To ja też jestem wyrodna matka. ja przewaznie kąpię małą ok 19- 19.30/ Rzadko zdarza się że po 20-tej. Ona się tak nauczyla, że nawet jak chcemy później bo np. następne karmienie wypada później, to nie ma sznas, o 19-tej zaczyna sie ryk... dopomina się
Ja wole wcześniej ją klaśc bo czy ją połoze o 19-tej czy o 22 to i tak spi najwyzej do 6 (karmienie). A tak przynajmniej mamy czas dla siebie np. na przytulanko, winko, piwko itp

Wcześniej kąpaliśmy czasem nawet kolo 23-ej ale to przez kolki które zaczynały sie ok 19. Potem zasypiala wiec nie budziliśmy jej. Dopiero kapalismy jak się rozbudziła. No a czasem zdarzało się, ze już zasypiała snem nocnym wiec nie było kapieli...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora